Pascha Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Certhas said: oynamaya başladım ama classları pek anladığım söylenemez. 3 tane class var tactical engineer science tactical dps gibi duruyor. engineer tank. science healer. peki bunların pvpde ve pve de kullanımları nasıl? Yeni gördüm konuya olan ilgini. Düzelteyim dedim. tactical dps evet. Engineer healer ağırlıklı, tank görevi de var. Hem healer hem tank. Science azıcık heal ve çoğunluklu buffer/debuffer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 underrated oyun. klingon takilmak cok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 ben bunu para verip almıştım. f2p olmuş asadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Canlı mı beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 "günde 3-4 saat uğraşacaksan hiç bulaşma" gibi bir yoruma denk gelene kadar bu oyunu merak ediyordum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 indiriyorum, merak ettim gerçekten, arc üzerinden çalışıyormuş (neverwinter online ile aynı firma yapmış cryptic sanırım) görecez bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Densiz said: "günde 3-4 saat uğraşacaksan hiç bulaşma" gibi bir yoruma denk gelene kadar bu oyunu merak ediyordum :P Abi ben de casual icin uygun diye okuduydum sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Bilmem uygun olabilir fakat bu uygunluk ileri seviyeler için olabilir. Günde 3-4 saatden 5 ayda karakterini adam edersin gibi birşey okumuştum. Sorun şeymiş sanırım. Kasılması gereken birşeyler varmış ve görevin tanesinin 30-40 dakika sürmesinden bahsediyorlar. Açıkcası sabırlı adama koymaz hiç bir zaman. İstikrarlı bir şekilde ana oyun olarak oynanıyorsa en zor oyunlar bile sorun olmaz. Eve online da oyunu satın alıp 1 yıllık ödeme yapıp, 4 ay sadece günde 2dk skill basmaya giren adam tanıyordum. Sonrasında amacına ulaştı ve iyi bir pvp ye başlangıç karakteri oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 oyun guzeldi baya nufus da cok kalabalik surekli birileri var gezegenlerde ya da uzayda. pc tam yetmiyo diye devam edemediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2014 2ay kadar once baktim tekrar baya ilerletmisler ama uzay gorevleri cok uzun suruyor ve cok yavas.. Orada elitevari olsa enfes olabilirdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 3 gecedir takılıyorum gerçekten çok zevkli bir oyunmuş .. hem uzay hem fps şeklinde takılıyosunuz zevkli zevkli... oynatıyo valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Oyunun problemi zaten kendini tekrar etmesi. 2 ay cok keyif alarak oynatıyor ama sonrasında göreceksiniz, ilk başta yapılan questlerle ilerleyen Levellardaki questlerin hepsi aynı. Ama 2 ay(en fazla o da) casual oynayan adama guzel vakit gecirtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar