Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Swg Emu

Netcafe

Öne çıkan mesajlar

Mayıs 28 son durum nedir ? emucular yatıyormu ne ?
Diğer emucuların sitesinde bir şey bulamadım. Site düzgün çalışmıyor veya ben giremiyorum !? (iş yerindeyim)

yaz oldu daha başlamadı emu. Şu araar başladı başladım yoksa kimseyi toparlayamazlar...

Son umut da tükenmek üzere.

veya yeni bir iki oyun açıkalancaktı.
Anlaşın bizi yeni SW oyunu bizi paklayacak.. :(((
Sosyal ağlarda paylaş

bnce emunun yaptigina gore daha saglikli bisi yaptiklari. emu 2 haftada bi ckio sunu yapiorz bunu yapiorz 1 ay once ciktilar npc spawnlari tmm stress test yapicaz dediler sonra noldu? test yalan oldu snra tek bi haber yok. forumlarda herkes kendi kafasina konusuo. bu adamlarin forumu fln da yok yaptiklari ise bakmaktalar gbi gelio sdc emucular dha reklamci
Sosyal ağlarda paylaş

2 tarafında ne yaptığını bilemeyiz
soe ninde ajanları fellik fellik ortada dolaşıyor nası bozarız biz bu işi diye.

Adamlar karın tokluğuna çalışıyorlar , belki aldıkları donation lardan kalan paralarla geçiniyorlar , belki okula gidiyorlar , boş zamanlarında uğraşıyorlar.

Evet vidyolarında crafting çalışıyor . Kendileride live beta serverları olmadığını kendi takımları olduğunu ve onlara denettiklerini söylüyorlar.

Beta server yok , görüntülerde fake mi diyeceğiz ?

Bu arada elimizde hiç yoktan pre cu test serverı var, core 3 e girin deneyin , npc leri dizmişler istediğiniz classı deniyorsunuz , bunların hiçbirisi yoktu ona bakarsanız.

Onlar şirket değil , bireysel olarak geliştirmeye çalışan insanlar elbet zaman alacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

düngece 2 de stress testing vardı
bayağı insan girdi

serverı kastıralım diye krayt dragon koymuşlar ancor a belki millet duel yapmaz pvp yapmaz oturur diye
pvp den geçilmiyordu ortalık , krayt ların etrafını sarmış millet bi ona vuruyor bi birbirine vuruyor

verimli geçti
spatial ve whisper spam bile yaptık yani yoğunluk olsun diye =)
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız yeni hiç bişey eklenmemiş dikkatinizi çekerim

NPC ler duruyo ama hala sadece eski skiller çalışıyo

Title, Bio felan ekliycez demişlerdi onu da eklemediler iki tane krayt gördük altı üstü.

vede söyliyim bi sürü hıyarağası noob ortalıkta dolanmaya başladı. NPC den skill basıyoz herifler saldırıyo lan dur diyorm görmüyo musun, o zaman rebel seçmeyecektin gaardaş ağzı yapıyo bana...bi de o Ultyma mıdır nedir o hıyarın irc deki artiz tavırları iyice ayar etti beni , swganh daha hoş gelmeye başladı gözüme..
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi elimizdeki clientların içerisinde bu datalar mevcut
ama bu dataları yanlış anlamadıysam yazılarından , server yönetiyor

yani client orada bilmemne animasyonu girecekse server dan gelen paket sayesinde o animasyonu giriyor

elimizde client var , kodları kapalı , reverse engineering ile yanlış okumadıysam yine , bunun kodlarını açtılar ve buna uygun server yazılımı yazmaya başladılar 0 dan

network alt yapısını bitirdik diyor sitede , artık diğer bileşenleri birleştirmek kaldı

oyun ilk emu olarak çıktığında test serverlara , ortada dolaşıp inventorinize bakabilyordunuz , başka hiçbirşey yoktu. yani kıyafet bile giyemiyordum.

şimdi ancor da pvp yapıyolar sabah akşam 30 tane trainerı dizmişler , bazıları çalışmıyor zamanla ekliyorlar , millet skill seçip stress testing adı altında serverı kastırmak için gece gündüz pvp yapıyor, zaten insanların hoşuna gidiyor, daha şimdiden yarı çalışan skillerle havaya girmişler bile.

dün de entertainerlar eklendi. dancer musician vs vs ..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...