maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Mayıs 28 son durum nedir ? emucular yatıyormu ne ? Diğer emucuların sitesinde bir şey bulamadım. Site düzgün çalışmıyor veya ben giremiyorum !? (iş yerindeyim) yaz oldu daha başlamadı emu. Şu araar başladı başladım yoksa kimseyi toparlayamazlar... Son umut da tükenmek üzere. veya yeni bir iki oyun açıkalancaktı. Anlaşın bizi yeni SW oyunu bizi paklayacak.. :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 swganh.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trevize Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ee bence olay bitti bunlar beceremicek. siteleri bile trash. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 iorfa dan iyi haberler aldım. ilerleme varmış ve yakında bitirecekler inşallah.. başkalarıda çalışıyormuş şuna bir bakın.. şu video daki güzelliğe :)) http://www.youtube.com/watch?v=lGr8jtuYoAQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 . [ Mesaj 29 Mayıs 2007, Salı - 22:18 tarihinde, maxrep tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=UJSmOmIrWBI&mode=related&search= goodbye swg hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 abi EMU nun bitmesine daha çok var yarısının bile tamamlandığından emin değilim... dua edelimki yılbaşına kadar bitmiş olsun oyun.. ki o zamana kadar ben çoktan Aoc ya da Potbs ye başlamış olurum [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 13:02 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 swgnah daki adamlar %80 ini bitirdik diyor nası bitmed crafting bile var adamların vidyolarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 abi varda kendi vidyolarında var hani server? oynayan bi kişi bile varmı anh cilerinkini EMU herkese açık giriyoruz görüyoruz ne kadar ilerlemiş ANH işi biraz çakal işi gibi sanki çünkü onlarda EMU tayfasındandı bi sebeple para-bağış gibi sebeplerle (anladığım kadarıyla) bozuşup ayrıldılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 bnce emunun yaptigina gore daha saglikli bisi yaptiklari. emu 2 haftada bi ckio sunu yapiorz bunu yapiorz 1 ay once ciktilar npc spawnlari tmm stress test yapicaz dediler sonra noldu? test yalan oldu snra tek bi haber yok. forumlarda herkes kendi kafasina konusuo. bu adamlarin forumu fln da yok yaptiklari ise bakmaktalar gbi gelio sdc emucular dha reklamci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 2 tarafında ne yaptığını bilemeyiz soe ninde ajanları fellik fellik ortada dolaşıyor nası bozarız biz bu işi diye. Adamlar karın tokluğuna çalışıyorlar , belki aldıkları donation lardan kalan paralarla geçiniyorlar , belki okula gidiyorlar , boş zamanlarında uğraşıyorlar. Evet vidyolarında crafting çalışıyor . Kendileride live beta serverları olmadığını kendi takımları olduğunu ve onlara denettiklerini söylüyorlar. Beta server yok , görüntülerde fake mi diyeceğiz ? Bu arada elimizde hiç yoktan pre cu test serverı var, core 3 e girin deneyin , npc leri dizmişler istediğiniz classı deniyorsunuz , bunların hiçbirisi yoktu ona bakarsanız. Onlar şirket değil , bireysel olarak geliştirmeye çalışan insanlar elbet zaman alacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Ümitliyim. Pre-cu emu çıkacağından (zaman alır fakat..) SW2 çıkacağından (bu da zaman alacaktır..) Fakat.. şum aiamada..ağlayarak wow oynuyorum... zevkli ama pre-cu yu arıyorum... (cu yu bile arıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 yanlız emu ya skilleri hakkaten eklemisler, ben sunlari cözmeye calisiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 abi c.tesi günü stress test yapilacakmis tam olarak Türkiye saatiyle kaça denk geliyo şuraya biri hesaplayıp yazabilir mi? 6/02 Stress Tests (4-5PM EST, 9-10PM GMT) (7-8PM EST, 12-1AM GMT) diyor.. [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 15:27 tarihinde, patateskabak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 nasıl bir stress..Bu CT mi? ---- Neler olacak ? [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 15:56 tarihinde, maxrep tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 9 -10 pm gmt demek 23-24 turkiyede dierdie 12-1 am gmt yane 02-03 arasi turkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 ya NPC leri dizmişler de yeni çalışan bi skill yok gördüğüm kadarıyla hala eski bi avuç skill çalışıyo galiba yeni skiller felan eklenecek bu stress te bi de şöyle yeni armor felan bekliyorm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 düngece 2 de stress testing vardı bayağı insan girdi serverı kastıralım diye krayt dragon koymuşlar ancor a belki millet duel yapmaz pvp yapmaz oturur diye pvp den geçilmiyordu ortalık , krayt ların etrafını sarmış millet bi ona vuruyor bi birbirine vuruyor verimli geçti spatial ve whisper spam bile yaptık yani yoğunluk olsun diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 trainer ler var. skiller 250 adet. train ediyorsunu. istediğiniz gibi. npc ve craft geldimi olacka. oyundan birisi yaz sonu olur diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 yanlız yeni hiç bişey eklenmemiş dikkatinizi çekerim NPC ler duruyo ama hala sadece eski skiller çalışıyo Title, Bio felan ekliycez demişlerdi onu da eklemediler iki tane krayt gördük altı üstü. vede söyliyim bi sürü hıyarağası noob ortalıkta dolanmaya başladı. NPC den skill basıyoz herifler saldırıyo lan dur diyorm görmüyo musun, o zaman rebel seçmeyecektin gaardaş ağzı yapıyo bana...bi de o Ultyma mıdır nedir o hıyarın irc deki artiz tavırları iyice ayar etti beni , swganh daha hoş gelmeye başladı gözüme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 shuttle geldi tagler geldi jedi ların animasyonları artık çalışıyor müziğin ve weather ın kodlarını da eklemişler bunlar benim gördüklerim sitede yazıyor bunun haricinde yaptıkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 peki benim anlamadığım , zaten varolan şeyleri eklemek nedir? pek anlmam bu işlerden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 şimdi elimizdeki clientların içerisinde bu datalar mevcut ama bu dataları yanlış anlamadıysam yazılarından , server yönetiyor yani client orada bilmemne animasyonu girecekse server dan gelen paket sayesinde o animasyonu giriyor elimizde client var , kodları kapalı , reverse engineering ile yanlış okumadıysam yine , bunun kodlarını açtılar ve buna uygun server yazılımı yazmaya başladılar 0 dan network alt yapısını bitirdik diyor sitede , artık diğer bileşenleri birleştirmek kaldı oyun ilk emu olarak çıktığında test serverlara , ortada dolaşıp inventorinize bakabilyordunuz , başka hiçbirşey yoktu. yani kıyafet bile giyemiyordum. şimdi ancor da pvp yapıyolar sabah akşam 30 tane trainerı dizmişler , bazıları çalışmıyor zamanla ekliyorlar , millet skill seçip stress testing adı altında serverı kastırmak için gece gündüz pvp yapıyor, zaten insanların hoşuna gidiyor, daha şimdiden yarı çalışan skillerle havaya girmişler bile. dün de entertainerlar eklendi. dancer musician vs vs .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 anladım teşekkürler sayın arkansis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 rica ederim sayın tunch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar