Gilean Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 al işte yine yunanlılarla kavga çıkıcak kim önce yaptı diye.. ayrıcabu şarkıyı rimi rimi lyle bir tutan zihniyeti kınıyıorum..kın kın kın
Wispy Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Amaaaan petrol diye şarkıyla katılmış bir milletiz ya bu o kadar da şaşırtmadı yani stilimiz belli
Dela Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 oha ben cok sevdim simdi tekrar dinleyince. dipteki clapler cok iyi.
Bleda Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Mesaj tarihi: Mart 13, 2007 Kenan dogulunun zevkine icine tüküreyim... Bide müzik bilgisi olan nadir popçulardanmış, pop müzik degildir, pop yapanda sanatçı degildir bu parçasıyla bunu cok güzel kanıtlamış.
Voys Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 dela bi bırak ya git uo oyna ahauah
robinson Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 ya arkadaşlar çakkıdı da böyleydi. millet çakkıdı neymiş ne biçim dedi ama tuttu işte. bu da söze bakmayan bir şarkı. Sahne gösterisine abanırlarsa biraz da müziği oturturlarsa sıralamada yükseklere çıkar.
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Yürovizyona koyim afedersiniz. Niye umuruyosunuz ki yani böyle boktan şarkılar çıkıcak elbette örovizyona. Sonuçta avrovizyonun kulvarında eli yüzü düzgün adam gibi müzik yapan rock, metal, jazz grupları falan beklemek mantıklı olmaz. Ayrıca bone'a katılmadığımıda belirtmek istiyorum. Çakkıdı mı götürcek başka dünyalara? Puaha kaba bi yerlerimle gülüyorum o cümleye. Başka yerlere götüren şarkı The Bard's Song'dur, Going to California'dır, Voyage 34'tür, Shine On You Crazy Daimond'dur vs vs'dir ama asla çakkıdı değildir...
Sensible Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Justin timberlake isimli soytarıyı taklit etmiş,ondan daha soytarı olmuş Kenan Doğulu'dan ne beklenir ki zaten Neyse takmamak lazım bu eurovizyon uyduruktan birşey işte
w00t Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 bence hiçbir sekilde Turk teması yok !! Sertap ing soyledi ama bi yandan kıvırdılar ritmik ti biraz biseyler katmıstı turk temlarından ,keza athenada oleydi ceza cıksa daha iyi biseyler yapardı desem yalan olmaz bi tarz var en azından kenan iyi popcu ama eurovision luk birisi degil secim yanlıs adam ne yapsın ondada fazla suç yok secenlerde ....
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Yanılıyorsun Türk'ü yansıtmaları için araya.. Leleleleleleleele Loolololololol Le Le Kirvo tarzı şeyler serpiştirmişler baksana..
wussy Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 bencede azcık Justin havası var.sesi,kıyafetleri falan..
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Ben rus şarkısına vericem oyumu budur işte
toggie Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 türk'ü yansıtmak için yaptıkları şey dogru ama oraya "ha ha hey hey hey" şeklinde bişey koymaları yanlış.
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Ben Finlandiyanın şarkısını sevdim bu sene de bi 3 oy gider benden=)
Arma Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Bu adama ne oldu anlamıyorum. İlk müziğe başladığında tarzı neydi şimdi ne olmuş. Uzun saçlı adam gibi müzik yaptığı günlerde nerdeeee... Şimdiki haline bakınca müzik dinleyesim gelmiyo.
Öne çıkan mesajlar