Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

shake it up şekerim ( eurovision )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kenan dogulunun zevkine icine tüküreyim... Bide müzik bilgisi olan nadir popçulardanmış, pop müzik degildir, pop yapanda sanatçı degildir bu parçasıyla bunu cok güzel kanıtlamış.
Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar çakkıdı da böyleydi. millet çakkıdı neymiş ne biçim dedi ama tuttu işte. bu da söze bakmayan bir şarkı. Sahne gösterisine abanırlarsa biraz da müziği oturturlarsa sıralamada yükseklere çıkar.
Mesaj tarihi:
Yürovizyona koyim afedersiniz. Niye umuruyosunuz ki yani böyle boktan şarkılar çıkıcak elbette örovizyona. Sonuçta avrovizyonun kulvarında eli yüzü düzgün adam gibi müzik yapan rock, metal, jazz grupları falan beklemek mantıklı olmaz.

Ayrıca bone'a katılmadığımıda belirtmek istiyorum. Çakkıdı mı götürcek başka dünyalara? Puaha kaba bi yerlerimle gülüyorum o cümleye. Başka yerlere götüren şarkı The Bard's Song'dur, Going to California'dır, Voyage 34'tür, Shine On You Crazy Daimond'dur vs vs'dir ama asla çakkıdı değildir...
Mesaj tarihi:
Justin timberlake isimli soytarıyı taklit etmiş,ondan daha soytarı olmuş
Kenan Doğulu'dan ne beklenir ki zaten
Neyse takmamak lazım bu eurovizyon uyduruktan birşey işte
Mesaj tarihi:
bence hiçbir sekilde Turk teması yok !!
Sertap ing soyledi ama bi yandan kıvırdılar ritmik ti biraz biseyler katmıstı turk temlarından ,keza athenada oleydi

ceza cıksa daha iyi biseyler yapardı desem yalan olmaz bi tarz var en azından kenan iyi popcu ama eurovision luk birisi degil
secim yanlıs adam ne yapsın ondada fazla suç yok
secenlerde ....
Mesaj tarihi:
Bu adama ne oldu anlamıyorum. İlk müziğe başladığında tarzı neydi şimdi ne olmuş. Uzun saçlı adam gibi müzik yaptığı günlerde nerdeeee... Şimdiki haline bakınca müzik dinleyesim gelmiyo.
  • Yeni Oluştur...