Lopeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Kabloya bağlandığımdan beri acayip bir spam oluştu.Saniye 10 deneme felan oluyor.Bu da acayip lag yapıyor oyunlar da Ne yapmalıyım acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 502000 oldu T_T zonealarm yetişemiyor artık ehhehe =) arayıp ip mi değiştirtsem dicem, yine olabilitesi var. Var mıdır başka bir çözüm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Modemde hardware firewall yok mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 modemim Sb3100 bu arada Motorola Thanks to Huun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Valla anladığım kadarıyla modeminin içinde entegre firewall yok. Bence bir teknik servisi arayıp durumu anlat, gerekirse IP değiştir. Yıllar önce kablo net kullanırken baya yardımcı olmuşlardı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Pardon Lopeth konu hakkında bir fikrim yok. Peki zone alarm bağlantıyı kasıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 bende adsl de en ufak bir sorun çıkarmadı şimdiye kadar =) Kablo da bu sorundan başka sorun oluşmadı.O da geçti gibi şu sıralar ama var yine zorlamalar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Şimdi kurdum bende zone alarmı. Yapmam gereken bir ince ayarı var mı ? Spyware control'u kapattım. Anti virus'ü kapattım. Kasmasın diye. Zaten virüs ve spyware programım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Yaa bedava modemin firewall'u bu kadar oluyo Lopeth bey =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Beyler zonealarm çok güzel bir program ama ayarları çok zor. İlgili forumları takip edip - mesela http://www.forumti.com/resimli-program-anlatim/16835-zonealarm-5-resimli-anlatim.html - derdinize derman arayabilirsiniz. Ben Norton Internet Security kullanıyordum, kendi kendine ayar çekmek özelliğinden dolayı kullanması kolaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 güzel bi wan destekli router almalısın donanımsal olarak anca öyle korunabilinir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar