Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 :) bilmeyen adama O/C nesine gerek :) Yanlış ayar ve heheh şu an bios defaultu hiçbir şekilde açılmayan bir PCde yuklemeyi ogrenmeye çalşıyorum :P Yanılmıyorsam cmos clear jumperı varmış onu kullanmam gerekiyormuş . Hayırlısı ile 10 dakka içinde denicem bakalım eve bi gideyim :) Bilen varı bu cmos clear işi nedir neye yarar nasıl kullanılır?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Castigater Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 jumper ı bilemicemde aynı şey bnm de başıma gelmişti (anakart msi kt400) bios pilini çıkartıp bi 10 15 dk bekledim (bilgisayarın fişinide çekiyoruz bu arada :p) açtım bilgi gene olmadı sonra ramin slotunu değiştirdim bilg açılmıştı ve tabiki derin bir oh çektim :) ha birde insert tuşu muhabbeti var bilgisayar ilk açılırken insert e basılı tutarsan bios defaultu yuklenirmiş.. yukarda yazdıklarımda beraber bunuda yapmıştım düzelmişti bidahada elimi sürmedim sonra :) [Bu mesaj Castigater tarafından 20 September 2003 16:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Ok halloldu. Cmos lear jumperi 1-2 den 2-3 yaptım (fiş takılı değilken sonra tekrar eski haline getirince cmos sıfırladı ve problemlerim bitti. :) fiyuuuuuuv[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Öne çıkan mesajlar