Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

formula 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
izledim yaklaşık 10-15 senedir kaçırdığım yarış sayısı maximum 5-6'dır ama gerçekten eski tadı alarak izlemiyorum Schumacher'in bırakmasıda buna bi sebep olabilir .. fakat aynı tad yok .. Schumacher - Hakkinen sezonları . Schumacher - Vilnouve (yannış yazdım biliorum) sezonu .. Damon Hill dönemleri ki Senna'nın son sezonuna yetişebildim ..

Kısacası Cine 5 ve NTV de izlediğimiz Formula 1 sezonlarının zewkini şimdi alamıyorum .. Alan varsa soylesin
Mesaj tarihi:
Alonso ezildi. Hamilton gerçekten çok başarılı olacağa benziyor. Ferrari ve McLaren'in 4 pilotu da bu sene çok güzel çekişeceğe benziyor.
  • 4 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
1.kimi
2. alonso
3.hamilton
hamilton lider. kubica çaktırmadan 4. bitirdi yine. massa harikaydı.
cnntürk basın toplantısını vermedi sinir oldum. hamilton otomobilinden memnun değildi belki açıklardı. yavaştı baya.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yaris 1.si herif hayatinda kamera cevirmemisler adama yarisi durduklarinda kamerayla yanina geldiler herif nerye bakacagini sasirdi zuhahahah gozler firil firildi herifin

boyle bi 4 tur olmadi f1 de:D
Mesaj tarihi:
vodan gormen gerekirdi herkes yagmur lastigi takti idare ederiz diye sonra 1 virajda button kaydi sonra hamilton geldi cakila gomuldu sora 1 2 pilot daha ardindan 1 araba daha yani komediydi pisste goller olustu filan yani böyle bi yagmur gorulmedi

[ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 15:30 tarihinde, prozzak tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...