ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Şu ilerdeki 30-40 chapter manyak varya. Özellike manyak combatlar var böyle şeylerin şey yaptıkları!!!
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Raw izelyip kanji okuyanlardan nefret etmeye başlayacağım yakında :D
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 246 ftw pankreasın gittiğine inanmıyorum.
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Gladyator filmindeki hava vardı adamlarda yazık oldu. kenichi gaiden diye bişi gordum mangahelperda http://rapidshare.com/files/159600795/HSD_Kenichi_Gaiden_ch01__silvermask_.zip
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 http://funimation.com/kenichi/ OH anime devam etmek istiyodum mangayı okumuyodum çıkacakmış devamı içime sular serpildi :)
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 251 e kadar çıkmış yay. Bitmesin! Oh zevkten 4köşe oldum süper gidiyor :D Absürd olsa bile tadı kaçmıyor.
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Luriel said: http://funimation.com/kenichi/ OH anime devam etmek istiyodum mangayı okumuyodum çıkacakmış devamı içime sular serpildi :) Bu devam mı ki ?ben öyle anlamadım.Eski konu açıklaması var. Bütük ihtimal bu lisanslayan adamlar ingilizce dub olarak yayınlayacaklar.
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 DVD si çıkacak mangasında reklamları var belki dvd bonus bişeyler vardır ama devamı ile ilgili bende bişey göemdim henüz.:(
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Theghosthand said: Luriel said: http://funimation.com/kenichi/ OH anime devam etmek istiyodum mangayı okumuyodum çıkacakmış devamı içime sular serpildi :) Bu devam mı ki ?ben öyle anlamadım.Eski konu açıklaması var. Bütük ihtimal bu lisanslayan adamlar ingilizce dub olarak yayınlayacaklar. Mangadaki reklamları bilmem ama bu reklam biz bunu ing. dublıyoruz diyor,yeni birşey yok.
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Fortuna said: Theghosthand said: Luriel said: http://funimation.com/kenichi/ OH anime devam etmek istiyodum mangayı okumuyodum çıkacakmış devamı içime sular serpildi :) Bu devam mı ki ?ben öyle anlamadım.Eski konu açıklaması var. Bütük ihtimal bu lisanslayan adamlar ingilizce dub olarak yayınlayacaklar. Mangadaki reklamları bilmem ama bu reklam biz bunu ing. dublıyoruz diyor,yeni birşey yok. Aferim lisanlayıp içine edin güzel animnelerin.Sonra Funsublardan kaldırtın. hele 4Kids.Bu kadar lüzumsuz bir şirket görmedim.Sırf animelerin torrentleri ortalarda gezmesin diye lisanlıyorlar nerdeyse.
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Bence seriye devam dvd satışlarının iyi olmasına bağlı.
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 anaa dubmıymıs o hiç dikkat etmedim. neyse mangayı okumaya baslayım ben.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Cık beğenmedim D of D yi dövüşleri çok uzun sayısını ise çok az tuttular olmadı bi ton twist oldu yau
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 252 Tank , helicopter falan bunların anlamsız olduğunu gördük:)
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Apa-tron! Ada mı o da ne? Şu fortuna ile kim kapışacak acaba Merak ettim. Birde halen daha pankreas takımının öldüğüne inamıoyurm ben.
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Hehe galiba duamı duydu birileri anime olarak seriye devam edilirse nası güzel olur belli değil
Dingaer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 nasıl ya animenin devamımı gelcek... Nerde okudunuz bu haberi ? bu arada mangada gittikçe gidiyor sakın durmasınlar bunlar ya :)
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Daha geleceği belli değil.İngilizce dub olarak yayınlanacak olması karışıklığa neden olmuş. Bir animenin devamına karar vermek için manga satışlarının yanında Dvd satışlarına da bakıyorlar.Dvd satışları iyi olursa devam etme olasılıkları artar.Bunu konuşuyorduk.Yeni sezon falan yok yani ortada.
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 eet dublajın haberiymiş o ben içerigi okumadan aaboo 2009 die algıladıgım için karışıklık oldu, işallah olur ama.
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 254 yay! Her bakışımda yeni bir bölüm görünce mutlu oluyorum. Japonyada kaç vol. çıktı acep? Sakaki gelecek fortunayı pataklacak. Hermit ancak o zamana kadar oylar onu. Ma Sogetsu da pataklamış ne var ne yok lol.
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Admin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Hergün yeni bir bölüm okumak kadar keyifli birşey yok
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Ben En son 30. Volume'ü okudum(rawların yarısı Çince :(). 20-30 chapter filan sonrası oluyor sanırım. Daha fazlası çıktı mı bilmiyorum.
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Onemanga da 255 çıkmış en son. mangafox u pek sevmiyorum arada bölüm çıkarmadan daha ilerisini veriyor spoiler oluyor o zaman. tıss tıss tıss.
Öne çıkan mesajlar