ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 [spo=Yami vs Ryozanpaku ne zaman]Chapter 29'a kadar okudum, henüz öyle birşey olmadı. Çok heveslenmeyin daha var :D.Ama Elder bir kaç kapışması var çok zevkli :D [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Valla benim için 1 numara bu seri.Beni gülmekten yerlere yatıran başka bi seri daha yok.Zevk meselesi tabi ama bu japonlar az biraz baskı yapsada yeni anime gelse.Şimdi biz çok seviyoruz falan ama bu japonlar sevmedikçe iptal bile edebilirler.Double artsı iptal ettiklerinde çok üzülmüştüm bunu da iptal ederlerse yakarım o adayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Hiruma nijimayı döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 yaşasın gece gece 189+190 var :D ahanda kenichi artık strongest değil lol =) dayak yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 hahah bir daha da dövüşmeyecek.Bu zafer adama yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 yay 191 :D minimini kohetsular süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Kenichi yüzündeki yara bandını hala çıkarmadı.O deri farklı renktedir artık.Yara bandı da mikrop yuvası siyah bişi olmuştur. Hikaye boyunca çıkmayacak heralde. Çocuklar çok güzel uymuş ortama.Renk katmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 yok ya yara bandını sürekli değiştiriyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 195 Sakaki terminatör gibi adam ya.Gözünden lazer ışınıyla dövdü milleti:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 daha 192 bile gelmedi onemangaya bi ara ne güzel gaza gelmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 mangafoxda 192 hariç (191-197) kadar var aslında.Onemanga aradaki 192 olmadığından oraya kadar olanı koymuyor aslında doğru olanı yapıyor.Şimdi mangahelperde 192 translation yazı olaraktan koymuşlar. kenichi rawları butun kenichi rawları da böyle var. zaten 192 ye önce baktım-scanlationu beklemeden okudum(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 197 ye kadar geldi onemangada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Super Siegfried FTW uleyynnnn(Gizli spoiler). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 oha süperdi sasaki bitirdi olayı. Bir bakışı yetiyor adamın :D sieg de süper ama onun tibet yerine konyaya gitmesi gerekiyordu bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Başlasammı mangaya dayanmıyorum bekleyemeyecem daha :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 neyi bekliyorsun anime yok uzun bi süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 başlamaman kabahat. Animenin olup olmayacağı bile kesin değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Yada Ippo gibi yıllar sonra da olabilir. Bence hemen okumaya başla. Eğer ki Anime çıkarsa onu da izlersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Şevki kaçmasin die dediydim ama neyse başladık artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 başladıysan zaten artık kurtuluşun yok hepsini okuyacaksın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Ahahah baskı yapmışız resmen ama iyi olmuş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 iyidir iyidir 198 de gelmiş onemangaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 199 da gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 apachai hastasıyız:D adam direkt saldıp denyelim diyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Kensei için yaratmışlar adayı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar