Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 off niijima yardı yine. süper ya herif ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 50 Bugun kötü bir gün... önce tengen toppa guren şimdide kenichi bize ihanet etti ve son bölümlerini yayınladılar =S Nekadar başta hajime no ippo özentisi imajını versede gerek karakterler gerekse konudaki detaylar orjinal bir anime oldugunu gösterdip fazlasıylan güldürdü.(Uzaylı evil başkan tiplemesi ftw) netteki söylentiler isminin değiştirilip dvm edileceği bu nezaman olur veya olurmu bilinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 ya aynen ben de bugün izledim son bölümünü. Çok üzüldüm bitmesine. Ama son konuşmalardan sanki devamı gelir gibime geliyor ama hadi bakalım hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 oha son bölüm mü 50. ağlamak istiyorum lan en güzel animelerden biriydi izlediğim. [spo]49daki taklit sahnesini 30 kere izledim üstüste mükemmeldi orası[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CureShot Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Yeni bir sezon istiyorum ve Ma Kensei in kızının daha çok yer almasını istiyorum !.... Kenichi-Miu-Ma Kensei'in kızı aşk üçgeni de olsa fena olmaz yani !.. derken, sırf dövüş bi yere kadar, sizce yeni sezonda neler olmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 bunuda çekiyorum biryandan. ilk 2 bölüme göz attim söyle , gayet güzel gözükuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Metakuso sen kenshin anime+ manga ikilisi yapsana bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 5er defa yaptım ben onları hehe. hatta 1. ovayı izliyim bi daha kenshin. kenshine doyulmaz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Bu sabah bitirdim.Çok hoşuma gitti ya.Mangasını çeviren bir grup var mı bu arada?En son Volume9'u çevirmişler sanırım da mangaupdates 25 çıktı diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Karar verdim! Apachai Hopachai Fan Club kurucam !. Kim katılıyor bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Ben tabii ki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 hatta imzamı değiştiriyorum ben adghgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 apaaapapaapaapapaap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 guzelmıs bitti :) devami gelicek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Devamı Gelir Büyük İhtimalle Ya...Ama Sanırım Bu Sefer Hocaların Konularına Dalarlar Hiçte Fena Olmaz Açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Umuyoruz hepimiz devam etmesini ya çok eğlenceli bir anime ve böle 2 sezonda bitmesi yazık oldu. tadında bırakmış olabilirler tabi de yukarıda da dendiği gibi hocalarda falan büyük potansiyel var daha hikaye olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Mangası hala devam ediyor.Mangaupdates'e göre en son 25. volume çıkmış.Anime 16. volumede bitiyor.Ayrıca TV-Tokyo'nun son 6 yılda en çok reyting alan serilerinden birisiymiş Kenichi. Duyduğuma göre de geçen yaptıkları bir açıklamada gelen tepkilerden çok mutluyuz filan demişler. Biraz da alttan böyle "yeni bir sezon düşünüyoz" göndermeleri olmuş gibi. Eğer ki firmalar arasında telif hakkıydı filan diye gereksiz tartışmalar çıkmazsa, bence 3. bir sezon gelicektir. Büyük ihtimalle Manga'nın daha da ilerlemesini bekliyorlar. Bu ilk bahar yada gelicek son bahar'a ben 3. bir sezon bekliyorum açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 ben devamı var diye bir ara torrentini aradım bir sure sonra eheh devamı olcak gibi geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 manganın çevirisini yapmadılar ki daha. kanji okuyamıyorum ben doğru dürüst. yarısını boşa okuyorum yani manga okuyunca. böhü. acıyın lan bana çevirin kenichiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Animeden sonrasını merak edenler mangayı çevirmeye başladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Ben yeni bitirdim uzun bi aradan sonra unutmuşum. http://www.onemanga.com/Historys_Strongest_Disciple_Kenichi/ Yukarıdaki adreste neresi animeden sonrası tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Volume 17, 144. chapterdan başlıyormuş. Illuminati-manga çeviriyor. Şu an 149 çeviriliyormuş. http://www.illuminati-manga.com/ProjectManager/project.php?p=11 adresinden indirebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Bir iki gündür kenichi bombardımanı var.(Manga olarak)152ye kadar. Animeyi bir daha baştan izliyorum şimdi. ulan milyon kere izlerim hiçte sıkılmam ben bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 160a kadar çıktı manga. of çok güzel. anime de devam etsin lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 anime yapsınlar, ova falan çıksın bari. izlemediysen bakma watch?v=E-_YnjqQYy8&feature=related nasıl gaz bir sahnedir bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar