Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye: Kenichi

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • Admin
Mesaj tarihi:
50
Bugun kötü bir gün... önce tengen toppa guren şimdide kenichi bize ihanet etti ve son bölümlerini yayınladılar =S
Nekadar başta hajime no ippo özentisi imajını versede gerek karakterler gerekse konudaki detaylar orjinal bir anime oldugunu gösterdip fazlasıylan güldürdü.(Uzaylı evil başkan tiplemesi ftw)
netteki söylentiler isminin değiştirilip dvm edileceği bu nezaman olur veya olurmu bilinmez
Mesaj tarihi:
ya aynen ben de bugün izledim son bölümünü. Çok üzüldüm bitmesine.
Ama son konuşmalardan sanki devamı gelir gibime geliyor ama hadi bakalım hayırlısı
Mesaj tarihi:
Yeni bir sezon istiyorum ve Ma Kensei in kızının daha çok yer almasını istiyorum !....
Kenichi-Miu-Ma Kensei'in kızı aşk üçgeni de olsa fena olmaz yani !..
derken, sırf dövüş bi yere kadar, sizce yeni sezonda neler olmalı?
Mesaj tarihi:
Umuyoruz hepimiz devam etmesini ya çok eğlenceli bir anime ve böle 2 sezonda bitmesi yazık oldu. tadında bırakmış olabilirler tabi de yukarıda da dendiği gibi hocalarda falan büyük potansiyel var daha hikaye olarak.
Mesaj tarihi:
Mangası hala devam ediyor.Mangaupdates'e göre en son 25. volume çıkmış.Anime 16. volumede bitiyor.Ayrıca TV-Tokyo'nun son 6 yılda en çok reyting alan serilerinden birisiymiş Kenichi. Duyduğuma göre de geçen yaptıkları bir açıklamada gelen tepkilerden çok mutluyuz filan demişler. Biraz da alttan böyle "yeni bir sezon düşünüyoz" göndermeleri olmuş gibi. Eğer ki firmalar arasında telif hakkıydı filan diye gereksiz tartışmalar çıkmazsa, bence 3. bir sezon gelicektir. Büyük ihtimalle Manga'nın daha da ilerlemesini bekliyorlar. Bu ilk bahar yada gelicek son bahar'a ben 3. bir sezon bekliyorum açıkcası.
Mesaj tarihi:
manganın çevirisini yapmadılar ki daha. kanji okuyamıyorum ben doğru dürüst. yarısını boşa okuyorum yani manga okuyunca. böhü. acıyın lan bana çevirin kenichiyi
  • 6 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben yeni bitirdim uzun bi aradan sonra unutmuşum.

http://www.onemanga.com/Historys_Strongest_Disciple_Kenichi/

Yukarıdaki adreste neresi animeden sonrası tam olarak?
Mesaj tarihi:
Volume 17, 144. chapterdan başlıyormuş. Illuminati-manga çeviriyor. Şu an 149 çeviriliyormuş.

http://www.illuminati-manga.com/ProjectManager/project.php?p=11

adresinden indirebilirsiniz
  • 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...