Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 2. sezon için yapılan bir açıklama yok, ipponun 2. sezonu 10sene sonra başladı bununda herzaman bir şansı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 bitirdim animeyi, canavar gibiymis valla. özellikle masterlar esti gecti. baya jackie chan esintisi var ama animede, son boss fight falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Güzel animede masterların dövüs olayı yok baya bir heveslendirip göstermiyorlar.İyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 dvdler cok satınca devamı 2010'da cıkıcak demislerde ses seda yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Mangası devam ediyor,çekerler belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 mangada aggard vs apachai başlıyor süper olacak. Diğer master fightları çok kısa kesmişlerdi ama bunu en az bi 4-5 bölüm sürdürürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 başlayamadı shodown bitürlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 chapter 400 yıkarız o japonyayı lan apachai lan bu sempatik terminatör lan o, (bu adam ölmeyecek doktor ona göre).Apachainin dalak gitti dalak rüptürü oldu baya bi soktu kolu hayvan adam.Agaardın kalp tarafı darbe aldı ama böyle bi yarılma , patlama olmadı.Ulan şu master dövüşlerini animede görsek ya ölmeden parası neyse verelim devam etsin bu anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 400 Chap 400 gerçekten çok beklenmedik oldu. Apachai kazanır diyordum ama malesef mümkün olmadı, umarım ölmez. Bakalım Kenichi şimdi ne yapacak? Apachai ölmediyse eğer Agaard işini bitirecek mi? Bir sonraki chapteri heyecanla bekliyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 off mangaısnı okumak lazım bunun. yenı sezon cıkmıycakmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Aslında çok fazla materyal birikti, rahat rahat yeni sezon çıkartabilirler isteseler. Neden çıkmıyor bilmiyorum ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayucan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2010 gel 401 gel sabırsızlıkla bekliyorum.Cok acayip seyler olacak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 406 apa gg gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 407 çıktı. 407 Apachai harcamak yemez; yemedi de zaten:) bakalım sıradaki boss kim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 407 Abi Apachai'i çok seviyorum ama böyle haxxz0r yöntemlerle kurtarmaları hiç hoş değil. Tahmin etmiştim böyle birşeyler olacağını ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Animenin bittiği yer mangada kaçta oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2010 150 küsürler gibi biryerlerdi galiba. Manga o kadar ilerledi ki... keşke sequel falan yapsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Burada okuyup gece gec eokumaya başladımda. Chapter 19dayım, şuanda narutodanda bleachtende uzun süredir almadıgım bir zevkle okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Önce anime, sonra manga bence. Animesi de gayet başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 kenichinin mangasından o kadar zevk alamıyorum ben , savaşlar çok karışık oluyo çizimle animedeki zevki vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Mangada 393 teyim, biticek umarım bu akşam :d Yalnız animeyi seyretmedimde, savaşları hiçde karışık bulmadım (d-grayman okumaktan oalbilir tabii :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 D.Gray-Man zaten aşmış o konuda özellikle tam monthly olmadan önce çizimler iyice birbirine girmişti. Animeyi izleseydin ama keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Tam bitirdimde, hangi günler cıkıyor kenichi, 407 chapter beni kesmedi, bi 407 chapter daha okuyabilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 409 cıktı bu arada. http://mangahead.com/Manga-English-Scan/History-Strongest-Disciple-Kenichi/Historys-Strongest-Disciple-Kenichi-409-English-Scan Sadece lucky bastard diyecegim kenichi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2011 3saat boyunca nijimanın zevk kahkahaları. yakıki kimse dinleyemeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar