Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 zorlanmazsa biraz bi tadi kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 http://www.onemanga.com/Historys_Strongest_Disciple/1/00-cover/ Bunda hikaye farklı başlıyor.Takeda yok başka bi adam var.Çok güzel sevdim.İlk izlediğim zamana döndüm.Hikayeyi farklı şekilde okumak ayrı bi güzelmiş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 alternatif gibi olmus ama ben cizimleri pek begenmedim/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Kenichiyi sevdiyseniz benim gibi change guyı da sevebilirsiniz. İki gün içinde 300 sayı falan okudum sıkılmadan.Kore mangası , Çok zeki-çalışkan bir çocukla güç delisi okul kabadayısı vücutlarını değişiyor.İlk başlarda kendini savunmayı öğrenmesi falan ve her yendiğinde başka hayvanların gelmesi kenichiye benziyor.Ama kenichi gibi comedisi pek iyi değil.okurken isimler korece olunca hiç bir adamın ismi aklınızda kalmıyor çünkü han-son-yooo,hoooo-taaaaaaan-jeeee gibi isimler var ve okuması sinir bozucu:) Bir süre sonra bizim elemanın hayatını bırakıp sadece dövüşlere ve flasbacklere odaklanıyor.Bir sürü açıkla bitiyor seri ama gene de güzeldi okuması. Neyse diyeceğim veritas,change guy,kenichi vs gibi Martial art (özellikle ciddi ve lezbiyen olmayan)güzel manga bulursanız haber verin deneyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 neden aynı kurgu üzerinden alternatif bir hikaye yapmışlar anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 hsd 9 omg dark kenichi.Daha önce kimseye böye davranmamıştı.Bütün okula rezil etti adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Shigure olmayınca hikayenin pek tadı yokmuş ya.Gözlerim arıyor hep okurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 ya salla remakei kendisi super gidiyorken cok gereksiz bisey olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Yav bu ilk hali zaten şimdi okuduğumuz remake oluyor o zaman:) Berserker ,snake top 1 durumundaydı.Tanimoto top 2 idi ama ismi çok sallama ve tam gay çizimişler.Ayrıca ragnarok ile snake çok farklı çeteler olmuş.İlginçti ama şimdiki hali gerçekten iyi. Bi kere shigure var vallahi tatsızdı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 evet yeni bolumdede shigurenin ustune basarcasina kapaga koymuslar. Seviyoruz yeniden baslasin kenichi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Diego quality yati$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 334 Elder savaş gemisini ele geçirdi lol.Akisame ile bu kadının dövüş efsane olur ama ondan önce apachai dövüşecek sanki.Onu bu aralar hiç göstermediler sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 340 Böle bayık irenç giderken tekrar heh hade bakalım haftaya ne olacak modunsa soktu aferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 animenin bittiği yer mangada yaklaşık nereye tekabül ediyo?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2009 144den devam edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Takip eden kalmadımı ? Süper gidiyor 358 çıktı en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Ben ediyorum valla aslında bi ara çok monotonlaşmıştı şimdi tekrar olayları kızıştırıyor.Süper olaylar olmasını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 masterlar kapışacak bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Sasaki Kojiro kılıklı elemanın dönmesiyle baya güzelleşecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 şimdi masterlar silahlı masterlarla kapışıyorlar ama pek bi zayıf kaldı bu silahlı birlik. Ezik adamlar resmen. Bunları geçsinler öteki yami masterlarla kapışmaları izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Elder süper adam ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 İsteyen olursa direct dl 353 e kadar var şu an. Ekleme: Güzel bir program buldum mangaları okumak için. Burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 mangada geldi yeni bölüm ama boştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 370 geldi tamda beklediğim şey oldu heh. Yakında kenichi disiple likten expert/artisan a geçicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2010 Animesi devam etmiyor dimi .. ? 1. sezon bitti gerisi gelmiycek sanırım yada gelcekmi ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar