Rottweiler Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 adres : http://www.hidden-source.com/ Freeware bir oyun , tek gereksinimi Steam Half-Life 2 nizin olması. Benim HL2 yi almama neden oldu diyebilirim. Oyun gene HL2 mototruyla çalışan bir first person shooter. Oyunda 1 vs 6-7-8 muhabbeti var. 1 kişi hidden oluyor. Hidden in özelliği görünmez olması. Tek silahıda bir bıçak ve karşınızdaki tim in sayısına göre 1 yada 2 el bombası yaklasık 50 can goturen ve atıldıgında blur effect yapan bir bomba. normal swing le 3 vuruş. right mouse click le 1.5 sec cast time lı tek vuruşta diğer oyuncuyu öldürmeniz mümkün. Geri kalan 6-7 kişi ise özel bir timden oluşan Hidden avcıları. FN2000 , Cs deki 3 ün 3 ü ve CS deki 2 nin 1i olan shot gun dışında secondary weap oalrak 2 adet tabancadan bırını secebılıyorsunuz. Bunlara ek olarak oyunda Crosshairbulunmuyor bunun yerina LAM (laser aiming module) , duvara konulan ve yanından birşey geçerse öten bir hede, adrenalin iğnesi( hızınızı falan artırıyor 10-15 saniyeliğine) den birini secmeniz mumkun. Hidden görünmez dediysem tam olarak değil. Çalışan bir uçak motorunun arkasında görülen sıcak havanın saydam kıpraşması gibi bir görüntüye sahip hidden. ama bunu normal bir insan gözünün algılaması için oyunda mouse u çevirmeden ve yürümeden belli bir yöne fix bakarak hidden i belirlemeniz güç olsada mümkün. Normal swing le öldürdüğünüz tim üyelerini yiyerek canınızın bir kısmını doldurabılıyorsunuz. Yada ölüleri duvara tavana asarak gayet vahşi bir biçimde sanat icra etmek mümkün :D. Onun dışında right click ( a.k.a pigstick) ile adamı öldürürseniz adamın cesedi paramparça oluyor... oynayay kol bacak parçaları, omuriliği yarı dışarıda kalmış torso, kafa kelle bacak kan ne ararsanız fazlasıyla mevcut. oyun +18 zaten... Şimdi içinizden madem hidden görünmez, o zaman kimseye saldırmaz saklanırsa oyun hıc bıtmez dıyenler olabılır. Oyun yapımcıları onuda düşünmüş ve 5dakika yada 3 dakika serverine göre değişiyor oyuna end round süresi konulmuş. hidden kimseyi öldürmezse hidden otomatik olarak random biri oluyor. Bunun dışında hiddeni öldüren I.R.I.S ( tim), Hidden oluyor. Kulaklıksız oynanmadığı gibi , çok dikkat gerektiren bir oyun. Fazla heyecan yapan biri değilim ama Hem I.R.I.S ken hemde Hidden ken fazlasıyla heyecan yaptım. Oyunun en güzel özelliği hiçbir Cheat i yada aimbot u olmaması. CS veya diğer oyunlardaki gibi Wallhackcilerle yada Aimbot cularla uğraşmıyorsunuz. Cok Cok eskiden millet cideo card ayarlarıyla oynayıp hıddenı daha belirginleştirmiş bi aralar sonra yenisini cıkarıp duzelttıler hemen. Oyun daha beta da. Adamlar Orjinalini cıkarmak derdinde değiller galiba ki bi turlu bitmedi şu beta.. Oyundan Gözlenimlerim bunlar. 1-2 Screenshot ta koyayım merak edenlere. Bu resimde Hidden i görmeniz mumkun. Sonic Alarm lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2007 Oynuyorum ben,gayet güzel tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 şuraya eklesen daha güzel olurdu =) http://forum.paticik.com/view.php?id=149307 [ Mesaj 24 March 2007, Saturday - 13:37 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2007 oha süper. Splinter Cellin multisi gibi lan. hemen çekiyorum kaçmazzz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2007 Silphatos pardon ya görememiişim. bu arada oyunun sayfasında aldığı ödüller falan var baya fazla... bağımlılık yarattı .. WoW süremi günde 1 saate kadar düşürüp tüm boş zamanımı kapladı ya hidden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 çektim şimdi.birazdan gireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2007 iki saat aralıksız oynayan kişi hiç bişii yapmasın direk akıl hastanesine gitsin,o tarz bir oyun olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2007 2 sorum var: 1) Kaç mb? 2) Türk server var mı yoksa düşük pingle yabancılarla oynamaya mahkum muyuz? 3 sorum varmış :) 3) Bende kulaklık yok 2+1 sistemi var. Oynayamaz mıyım? [ Mesaj 28 March 2007, Wednesday - 17:35 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 1- 150-200mb arası bısey hemen cekılıyor 2- ping 90 aldıgın bi serverda problemsız oynanıyor 3- kulaklık olsa daha ıyı olur sesın cok onemı var saydam bıseyın ayak seslerı olsun tauntları olsun falan baya gereklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Bir ekleme yapayım;oyunda en çok hasar verenlerin hidden olarak seçilme şansı daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 ya episode 1 la çalışır mı bu? çekemedim hala vakit olmadı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 2+1 sistemde de nereden geldiğini anlayabiliyorsun az çok sesini açar oynarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Zaten dikkatli bakarsanız farkediyorsunuz hidden'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2007 Bu arada hidden:source forumlarında bir adam yazmış ne kadar faydası olur bılemem ama, video options bölümünde Antialias Mode : 6XMSAA Filtering Mode : 16X yapıldığında hidden amcayı görmek daha bi rahat oluyormuş. Ben denedım grafikleri daha sertlestiriyor gibime geldi, o parlaklık ve yumuşaklık azaldı duvar köşelerinde falan, kımıldamayınca fix bir yöne bakarken ha kabak ha hidden :) benim baya işime yaradı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 oyunu indirip kurdum. fakat ne steam da "my games" kısmında görünüyor, ne de bi yere kısayol yaratmış durumda. bende HL2 yok, fakat HL2:DM var. acaba ondan mı oynayamıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2007 hl2 yoksa olmaz evet. modları kurunca cıkmıyor listede. [ Mesaj 31 Mart 2007, Cumartesi - 14:02 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2007 mod awards ta 4. seçildi bu arada hidden. Beta bitince, IRIS lere bir noktadan bir noktaya kaçma görevi gibi yeni haritalar falanda gelecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 hl2 nin orijinal olması gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 evet alıverin yahu ne olcak 20 lira falandır [ Mesaj 20 Nisan 2007, Cuma - 02:54 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 hadi ya nerde 20 lira? söyle de alayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 www.steampowered.com dan download a gelin yukleyin işte steam i, ordan games ten HL2 satın alınabılıyor dırek ınternetten, download otomatı baslıyor, games altında HL2. 20 ytl falan dır maksımum ama guzellıgı HL2 nın , uzerine 3rd party olarak baya fazla mod yukleme olanagı sunması. CS:S gibi alıp tek oyun oynanma gıbı bır olayı yok yanı HL2 nın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 ha steamden oyunları tek tek satın alıyoruz öyle mi? cs:source, hl2, dod:source falan bunları ayrı ayrı alıyoruz yani? sanırım oralarda paket halinde hepsinin 80 90 dolar civarında satıldığı bir sayfa vardı. öyle mi şekil mi yapsak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 paket olarak alabilirsin. 80$ / Valve Complete Pack: http://www.steampowered.com/v/index.php?area=package&SubId=81&cc=TR 60$ / Source Premier Pack: http://www.steampowered.com/v/index.php?area=package&SubId=80&cc=TR 30$ / Source Multiplayer Pack: http://www.steampowered.com/v/index.php?area=package&SubId=42&cc=TR [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 13:07 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar