Julias Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 arkadaslar promo code nereden alabılırım bılıomusunuz shadowbaneın orjınal sıtesınde satılıo mu? bide freetrial accının suresı dolunca we oynamassam bellı muddet sonra charlar sılınırmı yoksa ıstedıgım zaman onu normal acc yapıp dwm edebılırmıyım?[hline]tui lucent oculi sicut solis radii sicut splendor fulguris lucem donat tenebris Burt`Azmira`Denick level 0-Zalof- martial artiz of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 promo code vakti zamanında pre order edenlere verilen bir code kilitli ırkları açmaya yarıyordu ama artık bir önemi yok free trail sonunda karakterlerinle devam edebilirsin eğer uzun süreli ödeme seçeneklerinden birini seçersen kilitli ırkları açabilirsin[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julias Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 yanı bana oyunun cd kopyası yaramıomu? yanı ben promo code alamazmıyım sımdı? ben ıstıorumkı dursun accım freeden cıkıp beklesın bıraz yanı sılınmesın charlar[hline]tui lucent oculi sicut solis radii sicut splendor fulguris lucem donat tenebris Burt`Azmira`Denick level 0-Zalof- martial artiz of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 promo code artık yok senin çektiğin oyunun versiyonu bizim sahip olduğumuz cd lerden daha yeni oyunu free traildan sonra alırsan karakterlerin durur[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julias Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 simdi ben acc imde subcript dedim 30 dolara onlıne alabılıorum galıba ole yazıo?o ne oluo?[hline]tui lucent oculi sicut solis radii sicut splendor fulguris lucem donat tenebris Burt`Azmira`Denick level 0-Zalof- martial artiz of rubi-ka 1 clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 oyun ücreti olması lazım[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar