LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Bilek atışla topu potaya yetiştiremiyorum çok komik :) Farklı bir atış stilim var yüksek isabet attığım ama o stilde blok yeme ihtimalim artıyor. Bilek atış atmak için, evde yapılabilecek pratik ne vardır , bilek gücü nasıl artırılır ? patişpowerpls [ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 20:21 tarihinde, LasT_SuRviVoR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 blok yiyorum dediğine göre baltalama atıosun arkadaşım hehe. sana tavsiyem al basket topunu, sol elinle sağ kolunu tut, kolun aşağıdayken basket topunu sadece bileğini kullanarak yukarı doğru (duvara) fırlatabildiğin kadar yükseğe fırlatarak çalışman. bu güçlendirir, ayrıca duvarda topu sektirebilirsin bu da kas yapar bilekte. onun harici bileğini kullanarak potaya atış yapar gibi ancak kendi üzerine doğru fırlatarak çalışabilirsin bi süre(yükseğe). sonra bu elde alıp sıkıp bıraktığın şeyler var ya(ehm, böyle makas gibi ama yaylı alet adını bilmem, bunların lastik olanları da var), onlar da bilek kası yapar. yap bunları sonra gel. [ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 20:39 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 1 şey daha var bilek kası yapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 bende 3lükleri fln yetiştiremiyorum bilekten o yüzden taa kafa arkasından sallıyorum topu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 yazık lem size :p orta sahaya doğru zorlanmaya başlıyorum ben. gora'daki kör abimizin taktiklerini uyguladım, azim disiplin zamanlama çok çalışma yürek bilek rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 bende 3 luk cızgısının 2 metre uzagından itibaren yetistiremiorum bilekle. az kassam yetişir belki ama dengesiz gider :) Tek el yetişmiyor ise %70 sag el %30 sol el atarak da deneyebilirsin. (rakamları sallama verdim tabi oran olarak kulandıgın el daha yuksek agırlıkta olcak) kafa ustune kaldırırsın taç atar gibi arkaya degil hafif alnının çaprazında tutup 2 el den güç alarak denersin. bazıları böyle atar ama zor yanı karşıdan pas alıp jump shot larda rahatken yandan alınan paslarda direk bu atısla başarı saglanması güclesiyor. ek olarak da cok zıplayıp da atıs yapmaya musait degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Öncelikle atış stilini oturtman lazım. Başlarda duvarda bir noktaya atış yap, sonra boyalı potaya çalış. Bilek kuvveti için şınav çekebilirsin. Sağlık topuyla duvarda pas yapmakta bileği kuvvetlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 en iyi yöntem sağlık topu ile çalış sürekli dik açı ile yukarıya bilekten çıkarmaya çalış ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 yatağa yat, topu eline al tavana doğru topu dik şekilde atmaya başla...başparmakların "T" şeklinde (bilek atışı pozisyonu) olsun başparmaklarının birbirine dokunması gerekmiyo... zamanla oturtursun amma illa bilek atıcaksın diye bişi yok "murat evliyaoğlu" (bkz fistan:P ) stili gibi değişik stillerde de atışını oturtabilrsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 bilek kasını güçlendirmen için tek yol : iskoç bisepsi çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2007 bilek atarım ve yüksekten cıkarırım çok pis. +10cm bloklayamaz jumpshotarımı. gencliğimde yataga yatardım tavana türlü toplar atardım tek el bilek ile.düm düz gitsin diye atardım.şutlarım gelişmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2007 bi ağırlıkla (dambıl) olabilir kolunda güç almadan sadece bilğine yüklenicek şekilde yukarı aşağı çaliış.. bunun üzerine bileğin yorgunken günde 200-300 şut öneriyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Bu işler zamanla olur..Kimse ilk basladıgında bilekten duzgun bı sekılde sut cekemez..Sana tavsıyem yetısmese bıle cekecegın sutlarda bilekten atmaya calısman..2 ay potaya degmez,sonrakı 2 ay sayı olmaz ama zamanla duzelmeye baslar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 alakasız: bilek atışı dart oynarkene de çok önemlidir. biz amatörler direk bileği sabit tutup atarkene pro.lar hız kazandırmak için bileklerini de kullanırlar. ama hedefi tutturmak oldukça zordur. bizim kullanabileceğimiz dart atışı ise şekildeki gibidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 ben dartta bilek denerken yakından geçmeyin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2007 eve tam otomatik dart makinesi aldım. mutluyum... çamaşırlara dart oku sallıyom bütün gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 yani evde çalışmana gerek yok aslında zamanla düzeliyor zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2007 2 yöntem deneyebilirsin 1.cisi tavanı en az 2 3 metre olan biyerde yere yat topu yukarıya doğru fırlat ve direk eline gelecek şekilde at hem bileğini hem şutlarını geliştirir. 2.cisi topu al pota altına geç tek el sağdan panyalı at ribaundu al soldan at sonra tekrar sağ sol die 200 300er kere yap çok yayarlı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar