Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shadow Priest

Utterable

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar.

Level 14 Ne priest karakterim var.(Maghterion) Talent bakımından shadow'a yöneldim. Çünkü heal bot değil, pvp de yapmak istiyorum.

http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/priest/talents.html?500222013050000000000000000000000000000000050232210251123051051

Adresindeki talent build sizce nasıl ? Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

[ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 14:19 tarihinde, Utterable tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Gayet iyi tree ama improved vampiric embrace yerine 2 tane shadow powera verebilirsin, şahsen ben öle yaptım.

Ayrıca levellarken blackout değil de spirit tap kullanırsan hayatın çok daha kolaylaşır.

Ayrıca shadow olacaksan eğer, night elflerin priest racialları biraz gereksiz kalıyor, starshards örneğin. Aynısı mindflay. :)
Sosyal ağlarda paylaş

ilk olarak shadow dışındaki priest healbot deildir yani grubu koruman gerekir ve shadow oynamaktan daha zordur emin ol demek istedigim shadow dışındaki priestte pvp yapar ama sorumluluk ister neyse..

blackout yerine spirit tap tercih etmeni öneririm ve focused mind yerine improved mind blast.
Sosyal ağlarda paylaş

shadow priestın sonu healbottur .] kasarken spirit tap imp.sw.p alman yeterli blackout,shadow reache gerek yok xp icin.shadow power>misery bu arada direk shadow spell critin 15% artıyor.60-70 arasıda itemlarla rahatlıkla 12% 13% olur biraz kasarsan 20%lere yaklasabilir su an 33% shadow critim var swd spam/shield ile kesiyorum cogu adamı.Ve nerf yedi 20%den 15%e düştü(ve dan gelen crit heallerde kalktı ama spell critlerse mb/swd healde critliyor) etkisi improve etsende pek faydasını göreceğini sanmıyorum sadece Ve alsan yeterli olur first aid kas onu bandaj kullan shadowformda.
Sosyal ağlarda paylaş

Spirit Tap'sız shadow Pri olmaz.. Shadow Focus'u da 5 le derim, cloth armor ile solo yaparken resist vs. yediği zaman mob'lar canın gidiyor bayaa bi ( mob'a göre vs. vs. )

Duruma göre shadow power yapılabilir, Mind Blast vs. critlediği zaman güzel oluyor, VT ve VE açısından da faydalı..
Sosyal ağlarda paylaş

Sonun healer olarak bitmeyebilir cunku guildler en azindan 2-3 tane shadow priest recruit ediyor. Ayrica heroiclerde shadow priest inanilmaz ise yariyor ozellikle grupta holy paladin varsa.. Ayrica cok iyi hatirlarim dandirik 800 dmg gearim ile karazhan'da dmg meter'de surekli 1. geliyordum

[ Mesaj 12 March 2007, Monday - 21:48 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Henuz bazi lvl 70 instancelerin(shattared halls,shadow lab,arcatraz,steam vault,botanica) heroiclerini yapmadim ama geri kalan butun heroicler bitti. Simdi genel olarak baktigimda oyle aoe heal gerektiren pek fazla mob ya da boss yok. Onun yerine bazi moblar ya da bosslar ara sira aoe dmg veriyor, iste o aoe dmg'i ben Vampiric embrace ile kapatiyorum holy paladin ise MT'e odaklanmaya devam ediyor.

Ayrica vampiric touch inanilmaz mana veriyor elbette shadow priest'in yarari biraz group built'e bagli mesela ben hic bir zaman melee dps olan grupla heroic yapmadim ki yapmayi da dusunmuyorum =P butun dps ranged olunca nereden baksan shadow priest sayesinde warlock 20%(emin degilim 19%'da olabilir), mage ise 5% extra dmg veriyor bu kesinlikle kucumsenecek bir rakam degil. Verdigim fort. ve shadow resist bufflarida cabasi =D

Edit: Holy paladin bana BOS caktikca agro hic sorun olmuyor tamam belki arada sirada dps yapmami engelliyor cunku mage'den farkli olarak ara sira duraklamam gerekecek ama nereden baksan 1 dungeon'da 33% civari dmg vermis oluyorum.

[ Mesaj 13 March 2007, Tuesday - 11:41 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

shadow priest ile ilgili bir kaç sorum var:
- pvp de şu an durumları nasıl? warriorla tek kesemediğim class shadow priest mesela ama shadow priest vs mage/hunter/lock durumları nasıl bilmiyorum.
- level kasmak shadow form alana kadar baya sıkıcı olduğunu söylemişti bir priest arkadaşım. level kasmak kolay mı ve shadow form alınca nasıl bir değişme oluyor.
- shadow dmg veren bir class kasıcaksam priest mi kasiyim yoksa lock mu?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
- pvp de şu an durumları nasıl? warriorla tek kesemediğim class shadow priest mesela ama shadow priest vs mage/hunter/lock durumları nasıl bilmiyorum.

-Arena pvp dusunuyorsan kesinlikle ama kesinlikle shadow priest olmamalisin onun yerine disc. gideceksin 41pt.
Bg'ler icin ise bence shadow priest disc. priest'den daha iyidir.
Yine de pvp icin priest onermiyorum en azinda blizz iyi bir bufflayana kadar priestleri pvp yapilacak durumda degil...

said:
- level kasmak shadow form alana kadar baya sıkıcı olduğunu söylemişti bir priest arkadaşım. level kasmak kolay mı ve shadow form alınca nasıl bir değişme oluyor.

-Evet shadow form alana kadar lvl kasmak biraz sIkiyor.

said:
- shadow dmg veren bir class kasıcaksam priest mi kasiyim yoksa lock mu?

-lvl 40 lock ve 70 priest'im var her ikisi de inanilmaz zevkli classlar mesela bir hunter ile cok kisa bir surede sIkiliyorum(lvl 60) oysa priest ve warlock'un cok zevkli ozellikleri var. Ha benim tercihimi sorarsan priest derim cunku healing'de dps'de ara sira insani sIkiyor oyle bir durumda istersen healing speclersin istemezsen de dps

Not: Healing yapmayi hic dusunmuyorsan bence priest acma. Onun yerine saf dps classlarini denemelisin

[ Mesaj 13 March 2007, Tuesday - 12:37 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...