nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Dün gece böyle bir reklam vardı. Dayak yemiş bir surat vardı ben başta erkek sanmıştım ama kadınlar günü olduğu için kadın da olabilir. Her neyse böyle siyah beyazdı. Sonra "8 Mart Perşembe, 19.50'de gerçekle yüleşmeye hazır mısınız?" diye bir ses ve yazı geliyordu. Üstelik "bütün tv kanallarında" yazıyordu. Ben o siyah beyaz görüntüden ve "hazır mısınız" denişinden sanki Cumhuriyet'in bir olayıymış gibi algıladım, dayak yemiş suratı falan görünce direk aklıma darbe geldi ama aynı anda bütün Türk tv kanallarında böyle bir konuyla ilgili program yapacak yetkileri yok diye düşündüm. Muhtemelen dünya kadınlar günü nedeniyle kadına şiddetle ilgili bir olay olacak ama yine de bi sorayım dedim. Sizler ne düşünüyorsunuz? Bilgisi olan var mı işin aslıyla ilgili?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 kadınlar günü ile ilgilidir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 harbiden bende gordum yaf o reklamı, yokmu noldunu bılen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Kadınlar günüyle ilgili bi reklamdı Kadınlarla erkeklerin rol değiştirdiği bişey yapmışlardı bikaç sahne vardı birinde erkek otururken kadın geliyo dövüyo bayağı, başka bi sahnede bi adam ara sokaklarda yürürken bi grup kız serseri tavırlarla takip ediyo işte o tarz bişeyler yapmışlar hepsini hatırlamıyorum ama öyle bişeylerdi işte Özetle erkeklerin kadına uyguladığı şiddeti vurgulamak istemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 ben bu tarz bi film yaptılar diye duymuştum ama, tam emin değilim bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 yannız sole bı olay war bır erkegın kdınların laf atmasından rahatsız olcanı zannetmıorm. bana 3 kız gecerken 1 i laf attı acaıp hosuma gıttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar