ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 evde ethernet tek portlu mdemle beraber kullandigim bilgisayara RA2 yi oynayabilmek için network ayarlariyla oynadim. Oynarken bide küçük işyeri aği kurdum.Sonra kapatayim pc yi dedim. Fakat Başlat+Bilgisayari Kapat a basınca cıkıyor. Önceden diger türlüydü. K ye basar kapatırdim. Bide açılırken paralo da soruyor :/ Çözümünü bilen var mi? [ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 01:32 tarihinde, ShadowFax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 denetim masası > kullanıcı hesapları > kullanıcıların hedehödö yapma modunu değiştirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 arkadaşın hedehöde dediği kullanıcıların oturum açma ve kapatma şeklini değiştir olmasi lasım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 olmazsa hata verecek network bilmemne engelliyor diye ağ bağlantılarıma sağ tıkla orda o network hizmetleri hedesi olcak onu seç kaldır de baştan başlat öyle dene oluyor aynısı bizim başımızada gelmişti düzelttik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar