ovrld Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Evet, sonunda geliyorlar, gidecek olan var mı buralardan ? :) http://www.biletix.com/webbiletix/wtsEvent.do?eventCode=HPOL3
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Bi metal müzik dinleyicisi olarak rap'ten fazla hoşlanmam. Ama bu adamların, diğerlerinden daha iyi olduğunu düşünüyorum. Kimi yerlerde bunların gerçekten old-school rap yaptıklarını okumuştum da, şimdiki nesil nası da etmiş içine demiştim. Neyse, ben gitmyiorum ama gidenlere de iyi eğlenceler diliyorum ssfdfd :D
ovrld Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Valla yoğun olarak indie dinlesem de çok severim beastie boys u, bilet almayı düşünüyorum şimdiden .
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 şimdiden bilet almak değil de, diğer gruplardan da bir şeylerin açıklanmasını bekliyorum ben. Beastie Boys tamam güzel falan ama diğerlerini de görmek gerek.
ovrld Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Evet festival olduğunu söylemeyi unutmuşum. Öbür grupları bende merak ediyorum.
Dela Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 intergalacticten baska parcasi var mi ki bunlarin, evet mtv bebesiyim.
Bathory Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 malesef yok. tek sarkilik bir grup bu, yeni singlelara yeni remixler ekleyerek müzik hayatlarına devam ediyorlar.
ovrld Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 said: malesef yok. tek sarkilik bir grup bu, yeni singlelara yeni remixler ekleyerek müzik hayatlarına devam ediyorlar. rofl.
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Ortada Sabotage var, No Sleep till Brooklyn var.
Öne çıkan mesajlar