Griswold Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Yakın zamanda bütün dvd romlarım ve cdromlarım bozulunca LG marka external bir dvd rom aldım, onu kullanıyorum. Usb girişli kendisi. Sorunum çok saçma sapan, bir dvd veya cd taktığımda, veya cddeki/dvddeki bir iso dosyasını mountladığımda autorun çalışıyor, ama setup zinhar çalışmıyor. Daha doğrusu çalışıyor ama, bilmem kaç saat sonra çalışıyor, beni fitil ediyor. Level cdlerinde de var bu problem, menü birkaç saat sonra açılıyor (ben 4-5 kere tıklamışsam bir sürü açılıyor). Birkaç saatten kastım 4-5 saat falan. USB 2.0 sürücüleri kurulu (sp2 var), en son firmware güncellemesini yaptım, gene de çözemedim sorunu, nedendir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 sürücüden kaynaklandığını düşünmüyorum. bence arka planda çalışan tüm programları (antivirüs vs.) kapatıp bir dene. ayrıca windows explorer ile herhangi bir klasörde (misal bilgisayarım) araçlar > klasör seçenekleri > dosya türleri sekmesinden ilgili eşleştirmeyi de kontrol etmeyi deneyebilirsin. silebiliyorsan o da yardımcı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Aaa =) Araçlar-klasör seçenekleri-dosya türlerinden silemedim de, yeni uygulama falan diyip birşeyler saçmaladım, işe yaradı sanırım =) Çözüldü gibi görünüyor şimdilik =) teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar