Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bağım


Masteis

Öne çıkan mesajlar

Ağlıyor muyum? Hissedemiyorum. Uzaktan nasıl görünüyorum? Deli miyim, normal miyim?
Diyarlardan diyarlara zıpladım bir çocuk gibi. Göz yaşlarıyla çillenmiş mozaikler üstünde yuvarlardım sevinç çığlıkları attım bir süre sonra korku çığlıklarına döndü. Yalnızlık çığlıkları... Çığlıkta değil aslında gücüm kalmamış, çığlıklarım sanki fısıltı gibi azalmış. Artık nefesim tükenmiş koşturuyorum. Nereye koşturuyorum bilmiyorum, saatlerdir koşuyorum ama biliyorum sonunda ulaştım, neresi olursa olsun biliyorum sonunda olmak istediğim yerdeyim uçmak istiyorum.
Burdan hava çok daha güzel, rüzgarlar yüzümü okşuyor. Ellerimi kollarımı hissetmiyorum, yorgunluğumu rüzgar uyuşturuyor. Gözlerime sanki minik cinler asılıyor, uyutuyorlar beni. Dayanamıyorum ve artık uyuyorum, iyi uykular.

Sonra ki gün haberler; "Sorunları olan genç çatıdan atlayarak intihar etti"
Yüksek dozda kullanılan uyuşturucu gencin bilinçsiz bir şekilde intihar etmesine neden oldu. Siz siz olun ne olursa olsun uyuşturucudan uzak durun.

[ Mesaj 06 March 2007, Tuesday - 22:02 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Normalde zaten önceden yazı yazardım. Seni görünce bende aldım kalemi elime :)

Bu yazılar aslında fantastik yazılarımdan alıntı. Bazı yerlerde hikayeler yazardık ordan aldıklarım oldu. Bunun ilk hali mesela :
[spo]
Ağlıyor muyum? Hissedemiyorum. Uzaktan nasıl görünüyorum? Deli miyim, normal miyim? Diyarlardan diyarlara zıpladım bir çocuk gibi. Göz yaşlarıyla çillenmiş mozaikler üstünde yuvarlardım sevinç çığlıkları attım bir süre sonra korku çığlıklarına döndü. Yalnızlık çığlıkları... Çığlıkta değil aslında gücüm kalmamış çığlıklarım sanki fısıldıymış gibi azalmış. Oyun sandım... Değilmiş işte. Hiç acımadılar biliyormusunuz? Daha çocuk demediler elime kızgın silahı tutuşturdular üstlerine saldılar. Korktunuz mu hiç? Gerçek korku ne bilmiyorsunuz. Ben biliyorum, sırıl sıklam korkuyorum. Islanmışım, hissediyorum bir ıslaklık var. Ama yağmur yağmıyor ve bir nehir sesi. Nehir yok ki burda? Gece gözlerim görmüyor yardım eden yok. Islanıyorum hala ama bu ıslaklığın tadı tanıdık geliyor. Kan bu, evet bu kan. Korkmak nedir anlatayım, korkuyu tanıyın.

Adı olmayan bir kabilede doğarsınız ve 30 kişilik toplumun içinde anneniz ve babanızın kim olduğunu söylemezler. Korku böyle başlar, yetim kalmakla. Huzursuz olursunuz rahatsızlığınızı şikayet edersiniz çünkü sizi rahat bırakmazlar. Korkunun adını öğrenmeye başlarsınız çünkü sonu gelmeyen bir baskının içinde olduğunuzu anlarsınız. İsminiz bile yoktur ne olduğunuzu bilmezsiniz. Korku asıl böyle başlar, düşüncelerinizde saklıdır korku. Naptığınızı ne olduğunuzu bilmezsiniz. Kendinizi görcek bir ayna yoktur ve "acaba bir ucubemiyim" diye sayıklarsınız işte gerçek korku böyle başlar.
Tek huzurunuz uykularınız olur ve gün gelir sabah saçınızdan tuttukları gibi çekip fırlatıp uyandırırlar. Elinize bir sopa verirler ve ormana salarlar. Diğer korkularıda böyle tanırsınız. Yalnız başına vahşi ormanda kalmak ne demektir bilirmisiniz? Hemde daha 8 yaşındayken. Otlar boyunuz kadardır ve bir kaplan dev gibidir. Ölüm korkusudur bu çocukken bulaşır. Ağzından lezzet salyaları akan kaplanlar gözlerini size dikmiş yavaş yavaş size geliyor. Korkudan donmuşsununz kıpırdayamıyorsunuz. Ne yapardınız? Bende onu yaptım. Ne yaptığımı sormayın cevabı zaten biliyorsunuz, sizin o an yapacağınızı yaptım. Kaçtım, arkamda korkuları bırakamadım hala peşimden geldiler. Yeni yerler tanıdım yeni korkular öğrendim ve bi o kadarda canlıları. Hep kaçtım hep öğrendim. Ve şimdi burdayım. 34 yaşındayım, ismim Nacturnal. İsmimi ben koydum güzel olmuş mu? Koyacak ailem vardı ama koymadılar tabi o ailemide bana tanıtmadılar. 26 yıldır kaçıyorum ve burası son durağım.

link : http://www.elanrealms.com/elnforum/index.php?action=vthread&forum=4&topic=895[/spo]

[ Mesaj 07 March 2007, Wednesday - 08:54 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...