Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bizim mantığımız ile

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Şu youtube erişimi yasaklanmasından sonra şöyle bişi geldi aklıma.

Şimdi ben sınıfta ders esnasında bi sınıf arkadaşımın annesine küfretsem, bacısına sövsem, ebesi ile ilgili duygularımı dile getirsem, bizim mantığımız ile arkadaşım sınıftan atılacak değil mi? Sonuçta bu şeyleri duymaması gerekiyor. O zaman ben kızdığım hocaya küfrediyim, onlar okuldan atılsın. Sonuçta küfürlerimden korunması gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

genelde öel fistanda youtube durumunda işler biraz farklı, cezayı sanki biz alıyoruz.

keza youtube'un turkiyedeki hitlerini kaybetmekten batıcağını hatta ciddi bi darbe yiyiceğini sanmıyorum.

demek istediğin "youtube böel bir vidyoyu kaldırmadı bu yuzden cezalandırıyorsa" oda garip bi durum aslında....

Asıl amacı türkiye karşşıtlığı olan tonlarca site varken neden youtube
Sosyal ağlarda paylaş

çünkü youtube şu an çok moda, herkez bu olayları biliyor, devlet artık iyice kontrolleri kaybettiğinden "bakın biz de bir şeyler yapabiliyoruz" demek için böyle şeylere başvuruyor, biz de duvarlara baş vuruyoruz niye burada doğdum niye gidemiyorum buralardan allahım niye diye.
Sosyal ağlarda paylaş

insan bi fahişe olabilir(bu bi meslektir yasaklanamaz) aids kaparsa bi hastalık kapmıştır(erişimini yasaklarsın, fakat yaşama hakkını alamazsın)..
şu an girince haberim oldu böyle bi yasaklanmadan ama bu 2 açıdan bizim, 1 açıdan youtube un hatası..

kendi hatalarımıza gelelim; biz internet i hala efektif ve yapıcı biçimde kullanmayı tam olarak öğrenebilmiş değiliz..sadece eğlence amaçlı olarak istiyoruz(mutlaka içimizde vardır böyle birileri ama çoğunluk olarak oyun oynamak zart zurt için-ben de bu kesimdenim).. onlar öyle şey koyuyorsa bizde koymalıyız mantığında deilim tam olarak fakat gerekli cevabı küfrederek boş boş baırarak veremeyiz.büyüklük biz de kalsın, onun seviyesine inemeyiz demenin bi anlamı malesef pek kalmadı veya eski türk filmlerinden seredebileceksiniz artık. Bu durumda ya biz de cevap vericez(karşıt video koyarak) ya da gerekli mercilere başvurarak hukuki yollarla derdimizi anlatıcaz(youtube un kullanıcı sözleşmesini hatırlamıorm fakat başvurabileceimiz bir nokta bırakılmıştır mutlaka).

2. hatamız akdeniz ülkesi insanı özelliklerine sahip olmak, yani bugün yapılanları yarın unutuyoruz, umursamıyoruz. Bu da sonuçta nasılsa en fazla 2-3 laf gelir nolcak yapalım istediğimizi demelerini sağlıo üsttekilerin. Bugün şöyle okkalı bir imza toplansa(20000-30000 kişi/bilemiorm ne kadar gerekir ama bundan fazla kullanıcısı vardır sitenin Türkiye'de diye tahmin ediorm) sizce hakkımızı alamazmıyız?Tepkiyi burda birbirimize belirtmenin pek bi faydası yok.
- Bu her konuda geçerli, devlettir yapar zihniyetinden kurtulmamız gerekiyor artık.(daha çok şey söylenebilir fakat konu dağılmasın)

youtube.com un hatasına gelince, elbette onlar daha düzgün bir şekilde içeriği takip edebilir daha düzgün kriterler getirebilirlerdi. Bu konuda üstümüze düşen ufacık bi görev var, o da varolan video yu şikayet etmek. Artık eskisine göre çok daha hızlıyız nette 2-3 tıkla en fazla 15 saniyemizi alacak bir iş. Eminim onlar da eşek deilse gerekeni yaparlar, olmadı 1. maddeye dönüş yaparız.

Sonuca gelirse bu hakkımızı aramamaya getiriyor bizi. Hakkın yolu kapanmadan bir şeyler yaparsak ne ala fakat bu gidişimizle monarşiye koşuyoruz hatta yeni bir sistem yaratıyoruz bizim seçtiğimiz adama köle olmakla.

Not: paticik.com a uzun zamandır takip etmediğim için insan profili hakkında bir fikre sahip değilim, o bakımdan okyacak arkadaşlar lütfen alınmasın! Dikkat edebileceğiniz gibi yazıdan kendime de pay çıkardım. Fakat takdir edersinizki, bu tür olaylarda tek kişinin değil çoğunluğun sesi dikkate alınıyor, birlik olmamız ve haksızlık olduğunu düşündüğümüz şeylere karşı çıkmamız gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...