Chemical Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Şu youtube erişimi yasaklanmasından sonra şöyle bişi geldi aklıma. Şimdi ben sınıfta ders esnasında bi sınıf arkadaşımın annesine küfretsem, bacısına sövsem, ebesi ile ilgili duygularımı dile getirsem, bizim mantığımız ile arkadaşım sınıftan atılacak değil mi? Sonuçta bu şeyleri duymaması gerekiyor. O zaman ben kızdığım hocaya küfrediyim, onlar okuldan atılsın. Sonuçta küfürlerimden korunması gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 o zaman şöyle yapalım, paticikde küfredelim, küfürü yiyen banlansın, sonuçta mantık bu, devlet büyüklerimiz en iyisini bilir, senden başlıyorum aquila. Salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Youtube'a giremiyor musunuz Turkiye'den? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Yasaklanıyormuş şimdi türklere küfür ediliyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 simdi girdim ben, cok sahane videolar var asdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 ceza küfürü yiyene değil, küfürü yapana veriliyor chemical. ama senin dediğin "kurunun yanında yaşta yanar" sözünü irdelemekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 chem i ***ir git pls. hahah banlandın cya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Ya şimdi diyelim, ben youtube a giriyorum, türkler böyle şöyle diyorum, sonra türkiyenin tamamının youtube a girmesi yasaklanıyor. Aynı şey işte dediğimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 genelde öel fistanda youtube durumunda işler biraz farklı, cezayı sanki biz alıyoruz. keza youtube'un turkiyedeki hitlerini kaybetmekten batıcağını hatta ciddi bi darbe yiyiceğini sanmıyorum. demek istediğin "youtube böel bir vidyoyu kaldırmadı bu yuzden cezalandırıyorsa" oda garip bi durum aslında.... Asıl amacı türkiye karşşıtlığı olan tonlarca site varken neden youtube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 senin dediğin şuna benziyo chemical, ortalıkta beleşe veren bi fahişe var. ama aids'li. devlet bunu yakalıyor hapse atıyor. sende diyorsun ki vay ağkü gitti güzelim cıvır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 çünkü youtube şu an çok moda, herkez bu olayları biliyor, devlet artık iyice kontrolleri kaybettiğinden "bakın biz de bir şeyler yapabiliyoruz" demek için böyle şeylere başvuruyor, biz de duvarlara baş vuruyoruz niye burada doğdum niye gidemiyorum buralardan allahım niye diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 türkiye karşıtı binlerce site var ve yüzlercesine erişim kapatılıyor ancak duyulmuyor.neden? çünkü cogumuz bilmiyoruz, haberimiz olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 ınsan aklına duvar koyamazlar 2-3 hafta sonra gırerız bı sekılde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 O fahişeyi normal ve iyi amaçlarda kullananlar olsa idi dediğin doğru olurdu. Senin mantığın ile youtube da yapılan her şey kötü ve yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Saçmalamakta üzerimize yok, her konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 yaaağ chemical, hersey kötü deil youtube daki ama 1 yanlış 1000 doğruyu götürüyor işte bizde, sanki ben kapansın istiom youtube'un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Youtube konusu aidsli fahiseye nasil baglandi ben orada kaldim ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 youtube yoksa baska bi suru site var ayni konseptte, onlara bakiverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 utube bir fahişe ve aidsli. bu durumda kimse "niye yasakladın lan bu hatunu" diyemez denmeye getirilmiş yoksa utube kim aidsli fahişe kim? bir kere kazançları arasında fark var eekek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 dunyada geyik konusu oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 o yunan bebe gotuyle guluyodur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 insan bi fahişe olabilir(bu bi meslektir yasaklanamaz) aids kaparsa bi hastalık kapmıştır(erişimini yasaklarsın, fakat yaşama hakkını alamazsın).. şu an girince haberim oldu böyle bi yasaklanmadan ama bu 2 açıdan bizim, 1 açıdan youtube un hatası.. kendi hatalarımıza gelelim; biz internet i hala efektif ve yapıcı biçimde kullanmayı tam olarak öğrenebilmiş değiliz..sadece eğlence amaçlı olarak istiyoruz(mutlaka içimizde vardır böyle birileri ama çoğunluk olarak oyun oynamak zart zurt için-ben de bu kesimdenim).. onlar öyle şey koyuyorsa bizde koymalıyız mantığında deilim tam olarak fakat gerekli cevabı küfrederek boş boş baırarak veremeyiz.büyüklük biz de kalsın, onun seviyesine inemeyiz demenin bi anlamı malesef pek kalmadı veya eski türk filmlerinden seredebileceksiniz artık. Bu durumda ya biz de cevap vericez(karşıt video koyarak) ya da gerekli mercilere başvurarak hukuki yollarla derdimizi anlatıcaz(youtube un kullanıcı sözleşmesini hatırlamıorm fakat başvurabileceimiz bir nokta bırakılmıştır mutlaka). 2. hatamız akdeniz ülkesi insanı özelliklerine sahip olmak, yani bugün yapılanları yarın unutuyoruz, umursamıyoruz. Bu da sonuçta nasılsa en fazla 2-3 laf gelir nolcak yapalım istediğimizi demelerini sağlıo üsttekilerin. Bugün şöyle okkalı bir imza toplansa(20000-30000 kişi/bilemiorm ne kadar gerekir ama bundan fazla kullanıcısı vardır sitenin Türkiye'de diye tahmin ediorm) sizce hakkımızı alamazmıyız?Tepkiyi burda birbirimize belirtmenin pek bi faydası yok. - Bu her konuda geçerli, devlettir yapar zihniyetinden kurtulmamız gerekiyor artık.(daha çok şey söylenebilir fakat konu dağılmasın) youtube.com un hatasına gelince, elbette onlar daha düzgün bir şekilde içeriği takip edebilir daha düzgün kriterler getirebilirlerdi. Bu konuda üstümüze düşen ufacık bi görev var, o da varolan video yu şikayet etmek. Artık eskisine göre çok daha hızlıyız nette 2-3 tıkla en fazla 15 saniyemizi alacak bir iş. Eminim onlar da eşek deilse gerekeni yaparlar, olmadı 1. maddeye dönüş yaparız. Sonuca gelirse bu hakkımızı aramamaya getiriyor bizi. Hakkın yolu kapanmadan bir şeyler yaparsak ne ala fakat bu gidişimizle monarşiye koşuyoruz hatta yeni bir sistem yaratıyoruz bizim seçtiğimiz adama köle olmakla. Not: paticik.com a uzun zamandır takip etmediğim için insan profili hakkında bir fikre sahip değilim, o bakımdan okyacak arkadaşlar lütfen alınmasın! Dikkat edebileceğiniz gibi yazıdan kendime de pay çıkardım. Fakat takdir edersinizki, bu tür olaylarda tek kişinin değil çoğunluğun sesi dikkate alınıyor, birlik olmamız ve haksızlık olduğunu düşündüğümüz şeylere karşı çıkmamız gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 hakkaten yasaklamışlar YouTube 'u... e yuh artık yahuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 bizim mantığımız diye bir şey yok.sorun orada.bide internethaberde 'yehaa koyduk cocugu giremiyoruz,oley ya' tarzı sevinc naraları atmıslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar