_Faramir_ Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 ehehehhe bizde 1 erkege 1.009 kız dusuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 neresiymiş o 1 erkeğe 6-7 kızın düştüğü okul? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 haydi gayler inşaata! hobareyy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 bizim okulda endüstri müh. 1 sınıflarda nerdeyse 1-7 oranı var. tabi derse gelenlere göre konusuyorum, tam sayıyı bilemiycem ama kızdan geçilmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 kampanyaya imza ile destek olabiliyor muyuz? hani ben de seçicem de geleceğim söz konusu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 fazlasıda zarar bi yandan sabah kalkıp derse gidiyorum bazen kadın programı gibi bi gün hocaya söz hakkı istiyorum ayşegül hanım dicem o olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Herifler baya bi sap yalnız. Yani oraya kız gelse de işletmelerdeki erkekler avlar bunlara yine kız mız kalmaz. Birde bunlarda hiç kız yok heralde, bizim sınıfta 3 kız olduğu için ben görmüş geçirmiş birisi sayılırım ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki, kız gelmesi yetmez güzel kız gelmesi gerekir. Tabi bu arkadaşlar pek güzelliğe bakacak durumda olmayabilirler de. Ben elektronik mühendisleri olarak topluca endüstri mühendisliğine geçmeyi öneriyorum. Kabul edenler? Kabul edilmiştir hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 1erkeğe 3 erkek benim bizim sınıf için yaptığım tespitti başka yerlerde de varmış demek...52 erkeğiz..elini sallasan sakal bıyığa çarpıyor öyle diyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar