Passanger Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Sonunda açıldı paticik.ben kendi adıma üşenmeden aklıma gelen her defa denedım acıldı mı paticik diye.Hep hüsranla bitti.En çok futbol bölümünde yaptığımız atışmaları özledim.Bazen birbirimizede girsek kırsakda uzak kalınca anladım değerini. Hiç kapatmayın paticiği!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Velkam mı desem ne desem =) Futbol bölümü için pek heveslenme ilk olarak. Eskisi kadar canlı değil. Derby maçları 10 sayfadan aşağı çıkmazken 4-5 sayfayı zor buluyoruz =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 o olay zegnanin modluktan cikip yani zivanadan cikip admin olmasindan. laf soyletmiyo cirkef fenerli =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Ahaha 2 hafta ıcınde orası gene cosar.Black de mod olursa tam olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar