mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Son 2 haftadir uyumakta oyle zorluk cekiyorumki butun gunluk hayatimi, okuldaki notlarimi vs. etkilemeye basladi universiteye kabul mektubum gelicek 11 gun sonra o yuzden heyecandan ve gerginlikten uyuyamiyorum aklimdan cikmiyor universite, kendimi surekli mesgul tutmaya calisiyorum ama ise yaramiyor yataga yatinca direk dusunceler geliyor kafama ve uykusuzluk da. Uyku hapi felan ise yararmi yoksa baska bi yontemmi denemeli? Simdiden tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 ehah ey gidi gunler bizde bekledik zamaninda, sut mut ic yatmadan =p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 pasiflora. 5 6 yudum alınca biraz zaman geçer uyursun. ne kadar doğal bir şey bitkisel oh ne rahat. iç babam iç. [ Mesaj 06 March 2007, Tuesday - 06:09 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 o pasiflora nedir ilac felan mi nereden alirim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 surup gibi bisi git sor eczaneye verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 doktora git uzun suredir uyuyamiyosan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar