kermit Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 SX marka bi bateri işte. değiştiricem o yüzden satıyom . istanbul crash var 1 adet. derileri rewo hepsinin değiştirdim tek tek. çok temiz cidden yani hani doktordan derler ya onun gibi bişi. almak isteyen olursa ulaşsınlar bana 1 2 3 gün hatta uzayabilir bu süre ulaşsınlar. ha bide şu var. kargo felan uğraşmam kargoların çoğu almıyor zaten antalyada olursa alacak kişi antalyada olursa tercihim. malum kargolar alamam patlar derisi felan diyo adamı hasta ediyor patlamaz dedikçe. ve çok da para ödüyorsun. gerek yok yani kargoya o kadar para vermeye. alın işte kısacası :) ha birde en yakın zamanda antalyaya gidince resminide çeker koyarım şu an elimde yok. [ Mesaj 06 March 2007, Tuesday - 00:37 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aragorn Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Fiyat diye sorayım millet sormadan önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 400 yeni türk lirası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Koyacak yer bir bulayım, atlayacağım üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 satıldı arkadaşlar saolasınız. yeni bir bateri beni bekliyor artık yaşasın diyelim dimi kutlayalım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Hayırlı olsun diyelim o zaman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar