spompas Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 izmitli arkadaslar bi toplanalim ii olmaz mi sizce?? hic daha once izmitlilerin toplandigini sanmiyorum?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 toplaştık biz kanka olduk hatta kan kardeşiyiz artıkın..ben telloş oz insanı da gelir..yaza doğru bi kişi daha var o da gelir(nickini hatırlamıyorum vallah).ama benle telloş geliriz yani..ama 2. öğretimniz istanbuyldan gelip gidiyoruz(o servis ben tren) ona göre bi saatlere uymak gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 bende geliceeeem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Sen otur oturduğun yerde Avrupalı seni. Hıh. :tripatansmile: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 yaaa üüüü atma hala trip::///// gelcem banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 gelemezsin ki..hem olmaz..sen varken nasıl kız kescez biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 :::) ben yokken kesin işte:D soraa kesmmesiniz.... ehu sora ben gelicem benn ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 arkadaslar o zaman buluşalım yaw?? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 buluşalım..geliriz biz..tarih söyle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar