oper Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 arkadaşlar dvd okuma hızını nasıl düşürebilirim dvd writer'ın?? çok hızlı dönüyo ve ses bayagı fazla oluyo dolayısıyla.. bunu yavaşlatmak için bir program ya da bi ayar var mı ? ben bulamadım da yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 toshibanın cd/dvd drive acoustic slincer die bişi var bende notebookta.ama bu modele has bişi. sende bi işe yarar mı bılemıycem ama googleda bi dvd drive silencer die aratabilirsin en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 hmm o şekilde aratmamıştım :) teşekkürler bi şansımı deneyeyim :) nero da böyle bir özellik var mı acaba peki?? [ Mesaj 05 March 2007, Monday - 23:10 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 nero da yazma hizini secebiliyorsun. Ama etki edicegini sanmam, ses gitmez yani kanimca.. sadece daha agir yazar, sonucta cd ayni sekilde donecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 yok işte neroda speed tes gibi bişeler var da .. nasıl ayarlanır bilmiyorum.. anlamadım yani.. okuma hızı da var onda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 nero'da varmış öyle bişe.. kendi programı drive speed diye. açılışta otomatik başlattırmak lazım programı. sessiz sessiz okuyorum artık dvd lerimi. :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar