Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wendigo (Can EMre Tİbet) The Pati Rock Star

DiaBLeSSe

Öne çıkan mesajlar

bu canın sadece seslendirdiği bir şarki.
en son forumlarda summer flame eyes vardı ki yıllar önceydi. geçen akşam celine le dedik bakalim canın sesi unutulmuş mu ? diye düşünürekten sizinle boyle bi calişmayı paylaşalim istedik. Şahsen ben can ın albüm çikartmasını klibinde beni oynatip bissürü hatun götürmeyi isterim :P

Şuna kesinlikle eminim, Wendigo hep 4 ayak üstüne düşer albüm cikarticam dediği zamanda süper bir calişma olacağina eminim ;)
Sosyal ağlarda paylaş

O değilde bizim itfaiyeciler lvl atlamış ya, bu çalışma nerde çalındı, ne için sipariş edildi? Adamlar şarkıyı dinleyince "lan bi yangın da biz başlatalım, alevlere günlerini gösterelim" falan demişlerdi kesin.

Sözler bilgi sahibi olmadan dinleyince ne anlatıyor bu tarzında yorumlanabilir ama itfaicilere ithaf edildiğini bilince, merdivenden su püskürtüp, malkoç oğlu gibi yanan binalara giren adamları gözünde canlandırınca hmm demeden geçemiyor insan. Bundan daha iyisi ancak marş falan bestelenirse olabilir hehe
Sosyal ağlarda paylaş

ulen nerden getirdiniz summer flame eyes ı falan aklıma . bi yıl oldu dinlemeyeli hatta unuttuydum. açtım dinledim gene arka arkaya. dıııı dırırı diye giren cayır cayır sololar eşliğinde kılııcımı kapıp neşeyle şarkılar söyleyesim geldi. nitekim gecenin yarısı ve kılıcım falan yok
Sosyal ağlarda paylaş

canlarim benim sarki benim deil
yani beste vs benim deil
ben sadece seslendirdim bi de keman fln duzenlemeleri eklendi basina sonuna

hatta kaydı da cok komikoldu bu sarkinin. evi tasiyoduk o gun. kamyona esyalari yukledik, kamyon yeni eve giderken ben arada taksiye atlayip studyoya gidip soyleyip geldim 40 dk. gibi bi surede :P

bu pilot kayit bu arada. masteringe fln girmemisti. adamlar biz bunu begendik diip aldilar :P

yoksa benim soundum cok daha farkli boole gizli ninja gibi bisi ;)=
Sosyal ağlarda paylaş

Yorgunsuz, duraksız, dehşet sesleri heryerde...
Gümbürtü, şimşekler, karanlığı dövüyor...

Dumanlar, bir adam, siren sesleri kalbimde...
Çığlıklar, alevler, aklımı sarıyor...

Ateşler, ateşler soğuktur...
Ateşler soğuktur benimle...
Alevden yorganım üstümde...

Yorgunsuz, duraksız, dehşet sesleri heryerde...
Gümbürtü, şimşekler, karanlığı dövüyor...

Ateşler soğuktur benimle...
Alevden yorganım üstümde...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...