Sly-One Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 tarz fena değil aslında, ama klasik olsa da ya ilişkiler aşk falan üstüne olsun sözler ya da fantastik şeyler olsun bg gibi falan. ses de süper, klip de yaparız. :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 bu canın sadece seslendirdiği bir şarki. en son forumlarda summer flame eyes vardı ki yıllar önceydi. geçen akşam celine le dedik bakalim canın sesi unutulmuş mu ? diye düşünürekten sizinle boyle bi calişmayı paylaşalim istedik. Şahsen ben can ın albüm çikartmasını klibinde beni oynatip bissürü hatun götürmeyi isterim :P Şuna kesinlikle eminim, Wendigo hep 4 ayak üstüne düşer albüm cikarticam dediği zamanda süper bir calişma olacağina eminim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 indirdim bakalım.. edik:valla güzel..ama arkaya daha güzel soundlar gelirse daha güzel olacak sanki..böle çıstak çıstak gelsin arkadan..kopalım coşalım.. [ Mesaj 06 March 2007, Tuesday - 12:38 tarihinde, CthuLhu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Summeerrr Flameee EyeessSSsSSsss Heyt Be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Ama onun kayıdı kötü =o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Vay rock stara bak hele, becerememiştir kesin yetersiz, dinliyim bakiyim eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Summer Flame zamanında stüdyo mu vardi ki ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 O değilde bizim itfaiyeciler lvl atlamış ya, bu çalışma nerde çalındı, ne için sipariş edildi? Adamlar şarkıyı dinleyince "lan bi yangın da biz başlatalım, alevlere günlerini gösterelim" falan demişlerdi kesin. Sözler bilgi sahibi olmadan dinleyince ne anlatıyor bu tarzında yorumlanabilir ama itfaicilere ithaf edildiğini bilince, merdivenden su püskürtüp, malkoç oğlu gibi yanan binalara giren adamları gözünde canlandırınca hmm demeden geçemiyor insan. Bundan daha iyisi ancak marş falan bestelenirse olabilir hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 ulen nerden getirdiniz summer flame eyes ı falan aklıma . bi yıl oldu dinlemeyeli hatta unuttuydum. açtım dinledim gene arka arkaya. dıııı dırırı diye giren cayır cayır sololar eşliğinde kılııcımı kapıp neşeyle şarkılar söyleyesim geldi. nitekim gecenin yarısı ve kılıcım falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 in nox we proud Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 ben menajer olsam %10 la calisiriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 %10 ? bu aralar düşüştesin hayırdır ? mama paraları darboğazami soktu :P ben %1 e razıyım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Alooo nolyyyooo Menajer benim gebertirim =o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 canlarim benim sarki benim deil yani beste vs benim deil ben sadece seslendirdim bi de keman fln duzenlemeleri eklendi basina sonuna hatta kaydı da cok komikoldu bu sarkinin. evi tasiyoduk o gun. kamyona esyalari yukledik, kamyon yeni eve giderken ben arada taksiye atlayip studyoya gidip soyleyip geldim 40 dk. gibi bi surede :P bu pilot kayit bu arada. masteringe fln girmemisti. adamlar biz bunu begendik diip aldilar :P yoksa benim soundum cok daha farkli boole gizli ninja gibi bisi ;)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 yedik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 "Wendigocan The Gizli Ninja" Diye albüm Cikarticak gelince =oP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Yorgunsuz, duraksız, dehşet sesleri heryerde... Gümbürtü, şimşekler, karanlığı dövüyor... Dumanlar, bir adam, siren sesleri kalbimde... Çığlıklar, alevler, aklımı sarıyor... Ateşler, ateşler soğuktur... Ateşler soğuktur benimle... Alevden yorganım üstümde... Ateşler, ateşler soğuktur... Yorgunsuz, duraksız, dehşet sesleri heryerde... Gümbürtü, şimşekler, karanlığı dövüyor... Ateşler, ateşler soğuktur... Ateşler soğuktur benimle... Alevden yorganım üstümde... Ateşler, ateşler soğuktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar