Sorj Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Merhaba Arkadaşlar Soldat klanı açmayı duşunuyorum Herkez bir KLAN ismi yazsın ve en cok oy alanı seçelim ben GOS (gods of soldat) sizde bişeler yazarsanız sevinirim [LFClooking for clan]Lamerstyle Favori Silahım:Sniper ve m76 Üye olmak isteyenler lütfen adlarını ve öneri olarak klan adı yazarlarsa cok sevinirim[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Lamerstyle lafını çıkaran benim nerden duydun la onu Bigün serverdaki insanlara stil koyuyordum m79 ve snipercilere lamerstyle miniguncun miniminilere hardstyle felam diyordum:) sonra herkez birbirine lamerstyle demeye başladı:) aha yayılmış[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 [LFC]LevieMaxilack FavoriWipın: M4 arasıra ethernass da görürsünüz beni sıkıldığım zaman oynarım zaten.[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over Her şey daha güzel forumlar için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 nblnın soldat serverları açıldığından beri ertunun nicki o dur.[hline]no woman no cry | Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 hatta icq nickim bile lamerstyle ben bunu taa gecen sene buldum :) yok hatta taa nebula oynarken wardı ozamanda 7 ye gidiyordum lol[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar