xueshen Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Selam daha önceden buzlu çay yapıpda kıvamı tam olarak tutturan kimse var mı? Ben elimdeki tüm tarifleri denedim dinim imanım gevredi. Kaç demlik çay heba ettim. Tam olarak tarifi yakalamış birinden rica ediyorum nasıl yapıldığını yazabilir mi? [ Mesaj 05 March 2007, Monday - 06:54 tarihinde, xueshen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 ben yazın elmalı buzlu cay yapmıstım cafede baya begenilmişti =P lipton ice tea'nin elmalı ice tea'si neden yok? dediydik. 500ml bardaga 7-8 parca buz, 2 parmak bildigin demleme cay üstüne elma suyu 4-6 küp şeker.karıştır.iç. elmalı buzlu çay.nefis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 var elmalisi ama sadece konsantre olarak satiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 ben biliyorum yaptığımda da fena olmadı bi tane sallama çayı demlenmeye bırakıyosun büyük bi bardak su içine 30 dk. sonra fln o demden bardağına koyup sulandırıp normal çay gibi yapıyosun sonra içine istediğin kadar buz, toz şeker arzuya göre istediğin kadar bir meyvenin suyunu çıkartıp koyabilirsin.Konsantre de koyabilirsin ama hakiki meyvenin yerini tutmaz =))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 çayı bardağa koyup unutuosun mal mal.. sonra ısıtmaya üşenip soğuk soğuk içiyosun..en güzeli ben çok sık yapıyorum bunu? xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 ghost boo :) süpersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar