b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Soğuk rüzgar yüzüne çarpıyordu.Yüzünden çizikler halinde akan kanlar,bir savaş boyasıymış gibi yüzünde duruyor ve onu görenlerin içine korku tohumları serpiyordu. Çok soğuk bir kış günü idi.Yağmur ile karışık su bütün savaş meydanını ıslatıyor yere dökülmüş kanların içine karışıyor ve savaş meydanındaki çimleri kırmızıya boyuyordu. Rashune soğuğa ve yaralarına aldırmadan dövüşmeye devam ediyor arada sırada durup kafasını kaldırıyor ve bir komutanın yapması gerekeni yapıp emirler verip kendi birliğini düzene sokuyordu. Üstünde şaha kalkmış bir tekboynuz olan kalkanını bir kez daha savurdu ve bir barbarın baltasını geriye itti.Üzerine büyülü rünler kazınmış olan kılıcı ile bir barbarın da kafasını uçurdu. Bir kez daha,bir kez daha,bir kere daha,bir kere daha.Tek tek cesetler yere yapışıyordu. Rashune hızla düşman hatlarının içine sokuldu.Lord'unu arıyordu savaş alanında.O sırada cüce Khanum'u gördü.Khanum da baltasını hızla sallıyordu.Her bir savuruşunda korkunç barbarlardan biri yere kapaklanıyor akan kan havuzuna yeni kan damlalarını musluk gibi akıtıyordu. Rashune,Khanum'un yanında bir yer aldı ve onu da koruyan bir pozisyonda hızla sorusunu sordu "Khanum!Khanum! Lord Anstery nerede?" Khanum hiç ses çıkarmadan bir kaç balta daha savurdu.Kafası hafifçe öne eğilmişti.Bir anda gözlerine buğu geldi.Balta hamleleri çok daha sık bir şekilde iniyordu artık. Rashune'un içine büyük bir kuşku oturdu.Acı dolu bir ses ile "Yoksa?" diye sordu Khanum kafasını evet anlamında salladı.Gözlerinde bir kaç damla yaş gözüktü. Rashune hızla ilerledi.Evet bir kaç adım atmıştı ki yerde kıpkırmızı pelerininin içinde bütün heybeti ile Lor Anstery'nin cesedi duruyordu. Rashune hızla yanına koştu ve eğildi.Lord'unun miğferini çıkardı.Bembeyaz kaskatı bir yüz duruyordu karşısında.O anda Rashune üşümeye başladığını hisseti. Kanını ısıtan savaş duygusu yerini acıya bıraktı.O sırada bir barbarın kılıcı Rashune'un sırtına saplandı.Rashune bir anda acı ile inledi.Soğuk artık içine işlemişti. Yavaşça yere kapaklandı.Sırtüstü döndü ve son bir kez savaş alanına baktı.Birlikleri bütün düşman kuvvetlerini bastırmıştı. Rashune gözlerini kapadı ve barış günlerini düşünmeye başladı.Bütün bir hayatı gözlerinin önünden geçti.Tüm korkuları,tüm hayalleri,tüm anıları acısı ve tatlısıyla. Barış için ölüyordu.En büyük hayali gerçek olmak üzereydi.Barış tüm toprakları saracaktı. Soğuk artık iliklerine kadar işlemişti.Yara büyük olmamasına rağmen çok kan kaybediyordu bu da donmayı hızlandırıyordu.Bir kaç asker etrafına toplandı ama hepsi orada yığıldı.Barbarlar Rashune'un kesin ölümünü istiyordu. Rashune son bir kez gözlerini açtı.Lord Anstrey'in pelerinin bir ucunu tuttu ve "Yanına geliyorum...Ustam..Bana bir uğurda yaşamamı,savaşmamı ve ölmemi söylemiştin...İkimizde aynı uğurda öldük...BARIŞ!" ve gözlerini bir daha açmamacasına kapadı. O gün Anstrey'in ordusu büyük bir zafere imza attı. Khanum gece gökyüzüne baktığında iki tane yıldızın kaydığını gördü. ------- Sizce nasıl olmuş ben böyle bi anda aklıma geldi yazdım ööle[hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Çok soğuk bir kış günüydü. Yağmur bütün savaş meydanını ıslatıyor, yerdeki kanların içine karışıyor ve savaş meydanındaki çimleri kırmızıya boyamalarına yardımcı oluyordu. ... Soğuk rüzgar yüzüne çarpıyordu. Yüzünden çizikler halinde akan kanı, savaş boyasıymışçasına yüzünde duruyor ve onu görenlerin içine korku tohumları serpiyordu. gibi... bence..[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 hmm evet aslında neredeyse aynısı yaa zaten şimdi geldi anında yazdım düşünmeden falan ben de pek sevmedim :)[hline]Ardenia UO Shard Bilmediğinize Yolculuk... Hiç Tahmin edemeyeceğiniz tehlikeler... Çok Yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar