mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 işte o aradan geçen 15 dk da aydınlandı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bizde yedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Dün sabah sanırım dündü mulgearla jackass izliyoduk. 24 saat oldu galiba di mi? Aynı gün gibi geliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 sabah bitti ama o :D öf acıktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 zaten gün kavramım şaştı aksamüzeri 6 da yattım 3 te kalktım pru ya msn den sordum senle ne zaman konustuk en son gün olarak diye :D (en son onla konustugumu hatırlıyorum) kandırık yapmaya çalıstı 2 gun once diye ama loglara baktım usenmeyip 24 saat + uyumadıgımı farkettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Oha şimdi harbi 24 saat olmuş şu anda pazar lan :D Oha sanki hala cumaymış gibi :) arada sadece 4 saat uyudum 2 gün geçmiş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Ahahahaa benim arkadaş geldi ya yine günüm şaşmadı. Mecburen az uyudum bi de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 5 günde 16 saat uyumuşum sadece :S Saatimde öyle fri,sat,sun falan yazmasa haberim olmayacak hangi ün olduğundan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 hala yatmadın mı git yat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Arkadaş yatırmıyo yaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 vur kafasına yatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 of ya sabah sabah zorla saat 8 buçukta kızılkayalarda akşam yemeği yedik :D 9 buçukta yattım 19.00'da kalktım tam :S Günaydın millet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 nileppezdel said: of ya sabah sabah zorla saat 8 buçukta kızılkayalarda akşam yemeği yedik :D o nasıl oluyor ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 gececiler buraya gece damlanır daha gece olmadı saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Quibble said: nileppezdel said: of ya sabah sabah zorla saat 8 buçukta kızılkayalarda akşam yemeği yedik :D o nasıl oluyor ? :D Ya sabahlayınca. Zaten dün aslında bugündü. Sabah pazardı 10 saat uyudum yine pazar ki normal gün başlangıç saatime geldim. Sonra düşününce o sabaha göre de dün cumaydı ama aslında cumartesiydi. Çünkü yine sabahlamıştım. Öğlen bi 4 saat uyumuşltum. 5 günde 16 saat uyuduktan sonra deliriyo insan. Daha 2 gün önce çarşambaymış gibi geliyo. Ama bugün Pazar. Ya öyle delirdim işte. İnsomnia'daki adamı anlıyorum şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Sabahladım çıktım sokağa baktık gün cumartesi olmuş sonra öğlen 4 saat uyudum sonra yine sabaha kadar oturdum çıktım sabah yine caddeye. Bi baktım pazar. Ama hala cuma gibiydi aslında benim için anladın mı? Çok garipti. Sabahları cadde de bomboş oluyo zaten kesecek kız da yok iki sap kahvaltı ettik çıkıp. Cumartesi sabahı da öyle oldu. Gerçi cumartesi sabahı kahvaltı diye ettik bu sabajh akşam yemeği diye, sonra geldim eve yattım hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bugun bi kalktım yada dun bilmiyorum bi ara sanırım dun yatıp bugun kalktım aksam uzeri gibi gun degisti sandım degismemiş aslında yok yani degismis de 2 tane degismemiş normal ilerlemiş 24saat+ uyudum sandım çok korktum sonra geçti ama evet sabahları cadde bos oluyo ama sabah 8 de aksam yemegi yenmez aksam yemegi aksam yenir sonra sen manyak mısın 2 gun arka arkaya sabahladın? vurucaktın kafasına yatıcaktı o diil de acıktım ben dfdg neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Ya bak sen de delirdin abi. Hayır senle sabahladıımız günden önceki 3 gün de sadece 12 saat uyumuştum. Kaydım artık iyice saatimde gün yazmasa cuma diye dolaşıcam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ben de en son konustugumu hatırladıgım kişinin msn loguna baktım sadece 7 saat geçtigini anladım rahatladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 damlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 sabah daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 ben kalkalı dört buçuk saat oluyo zaten ya ne gecesi hakkaten :D Daha öğlenyemeği yicem ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 damlasanıza lan ben gidiyim varya herkes dolar buraya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Senin gitmeni bekliyoruz zaten :D Ben öğle yemeğimi yiyorum şu anda oley :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar