Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 rakı iç geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 BEYLER BİZİ ÇAĞIRDINIZ BİZ GELDİK. Selam, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 gececi dediler geldim ben de beyler!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 gece var dediler geldim !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Naber ex liseli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 nereye damlatiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Dartanian said: BEYLER BİZİ ÇAĞIRDINIZ BİZ GELDİK. Selam, kaf kaf kaf sin sin sin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 pof kız arkadaşım var 2 senedir çıktığım, bi kız gördüm geçenlerde bildiğin dibim düştü lan. ortak 6 tane arkadaşım var ama hiçbirine gidip diyemem ayarlasana diye anasını satim. ne bok yicem la ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 faceden yazış eklemeden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 lan kızı tanımıyorum etmiyorum. laaap diye damdan düşersem sözkonusu bi sevgili durumu ortalığı toz duman eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 barnacle said: Dartanian said: BEYLER BİZİ ÇAĞIRDINIZ BİZ GELDİK. Selam, kaf kaf kaf sin sin sin... kaf sin kaf sin kaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 MrLevie said: lan kızı tanımıyorum etmiyorum. laaap diye damdan düşersem sözkonusu bi sevgili durumu ortalığı toz duman eder. valla daha geçen gün beni kızın biri ekledi sonra fotolarına bakıyım diye kabul edicektim baya da bi ortak arkadaşımız vardı sonra birdenbire arkadaşlık isteği kayboldu öyle olunca baya meraklandım böyle bişey yapmayı deneyebilirsin bence. kızla hala konuşuyoruz bi şekilde altından girip üstünden çıkıp muhabbet et dibin düştüyse içinde patlamasın sonra üzülürsün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 ya o var bi de sağ yüzük parmakta yüzük vardı ama baya kesiyodu kız beni. bana pek birinin beni kestiği malum olmaz=) o yüzük falan da kafamı bozuyor az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 görmemiştir belki :) o değilde kaç senedir çıkıyosun kızla yüzük falan? kafan 1.5 2 senesi falan olması lazım paaat diye öyle aranızda yüzük takmanız için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 bi de bu; nasıl olmuş? sitede kullanıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 selam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 çok karışık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 snarveien said: görmemiştir belki :) o değilde kaç senedir çıkıyosun kızla yüzük falan? kafan 1.5 2 senesi falan olması lazım paaat diye öyle aranızda yüzük takmanız için hehe yüzük falan taktığımız yok güzelce oku:) iki senedir çıkıyoruz o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 MrLevie said: ya o var bi de sağ yüzük parmakta yüzük vardı ama baya kesiyodu kız beni. bana pek birinin beni kestiği malum olmaz=) o yüzük falan da kafamı bozuyor az. pof ne bilem yahu. Kızın teki tanışmak istediğini söyledi okulda tanıştık ettik hoşta bi kız.Konuşurken bi zaman sonra konu sevgililğe falan geldi bilmemne.Serviste omzuma falan yattı sarıldı.Faceten bi baktım elemanın tekiyle ilişkisi var. güldüm sildim engelledim.Kendime yapılmasını istemiceğim bişeyi başkasına yapmam ama o kız o herifi aldatır havada karada. Kıssadan hisse güven olmaz bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 negüzel negüzel... benim imagea yorum istiyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Ben yanlış okumuşum tamam. 2 senedir çıkıyosan hiç bulaşma bence ne güzel bi ilişkin var :) ben bıraktım çoktan benim için sıkıntı yok bekara karı boşamak kolay derler aynen öyle en fazla 1 ay takılıp ayrılıyorum ben genelde sen bildiğini yap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Güzel asdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 kufur etcem etmıyorum guzel gecen cumartesı moralımde ıyıyken bok oldu moralde 0 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 hayrola? *Pati düşen başa omuz verme desteği iş başında...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 hayırdır nolduu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar