Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 BADUMTIK TAŞ TIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 yakışıklı aşksldfkaşdf bunu dinle http://www.youtube.com/watch?v=UyV8gV7HYp4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Akşamdan kalmayım resmen lan ağzımda pis bi kokoreç tadı of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Cystein said: yakışıklı aşksldfkaşdf bunu dinle http://www.youtube.com/watch?v=UyV8gV7HYp4 çok beğendim. bu da benden, http://www.youtube.com/watch?v=0pT_E-BNqRc bu adam benim keşfim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 gerçi piyanist şantör GİMLİ bu adamın çok kolpa olduğunu söyledi ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 bence gayet güzel. ben 3 yıl piano çaldım 10-13 yaşlarım arası evde halen duruyor piano ama lise sınavı öss falan derken bitti gitti hiç bir şey hatırlamıyorum. ha tabi nota bilgim falan var oturup başlasam yine çalmaya çalışsam türk marşını 1-2 haftada tekrar çalabilirim heralde :D ama bu adam kendisi bestelemişse gayet güzel bence... yine de çalması çook zor bir şey deil bu da benim keşfim http://www.youtube.com/watch?v=CAiLgtARjOI tam olarak keşfim denemez arkadaşımın bir arkadaşı ama baya ünlü bir herif. chapman stick çalabilen tek türk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 sipeyskeyk said: gerçi piyanist şantör GİMLİ bu adamın çok kolpa olduğunu söyledi ama olsun kolpa ötesi. eric satie dinleyen bir insan olup nasıl bunu beğenmişsin şaştım kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ciddi misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 gayet ciddiyim. beğenmedim. pruya soralım o da piano çalan bir insan olarak eminim benle hemfikir olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ya ben çalmadım hiç, okulum bitti hobi olarak dinliyorum. bir chopin değil herhalde ama diğer bestelerini de dinlersen baya bir seveni ve takip edeni var. şarkıları genelde karamsar bir havada ve baya hoşuma gidiyo benim ama tabi zevk meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 şunu dinler misin bir http://fizy.com/#s/1m7tba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 minör akorlarla herkesin yaratabileceği bi armonik düzen bunlar. kaliteli bişeyler arıyosan yanni öneririm. virtüözlüğünün yanında hayvani de bir kompozitördür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 kolpa nasil bi kistas ki piyanist icin? calarmis gibi yapip calmiyo mu, baskasinin yaptiklarini mi caliyo, playback mi yapiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 abi tamam yanni de dinliyorum, enya da dinliyorum ne bileyim enigma da dinliyorum ama böyle üstü çizilip atılacak kadar kötü olamaz bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 aquila said: kolpa nasil bi kistas ki piyanist icin? calarmis gibi yapip calmiyo mu, baskasinin yaptiklarini mi caliyo, playback mi yapiyo. abi kolpa müzisyenlikte şu oluyor ki, armoni olayını tarza göre yiyip bitirdikten sonra basic teknikle oluşturduğun her şeye "beste" adını verip sürünce kolpa oluyor. Yapması gereken gerekli armoni bilgisinden sonra enstrümanına göre hayvani bi teknik kapasite ve hakimiyet sonrası tuşe denilen olay ile kendine has bir çalış tarzının yanı sıra yine kendine has melodiler oluşturması. Yoksa bu adamın adını söylemeden koysalar dinletseler 100 kişiye piano chords: minor der geçer yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 sipeyskeyk said: abi tamam yanni de dinliyorum, enya da dinliyorum ne bileyim enigma da dinliyorum ama böyle üstü çizilip atılacak kadar kötü olamaz bu adam. ya şimdi adamı daha evvelden duymadım verdiğni linki dinledim sadece ama çoğu ürünü bu tarzdaysa yanniyle kıyaslayabiliyo musun misal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 hayır canım kıyaslayamam. bu adam 30'lu yaşlarında bir adam. Yanni ile kimi kıyaslayabilirsin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 adeta bizden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ha benim için piyano nedir? budur, http://fizy.com/#s/1n4qbx ama çeşitlilik iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 tarlayi surmus, iyi hasat vardi galiba. benim icin piyano norah jonestur, bebeeem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 nomsaR said: minör akorlarla herkesin yaratabileceği bi armonik düzen bunlar. kaliteli bişeyler arıyosan yanni öneririm. virtüözlüğünün yanında hayvani de bir kompozitördür. nomsaR said: aquila said: kolpa nasil bi kistas ki piyanist icin? calarmis gibi yapip calmiyo mu, baskasinin yaptiklarini mi caliyo, playback mi yapiyo. abi kolpa müzisyenlikte şu oluyor ki, armoni olayını tarza göre yiyip bitirdikten sonra basic teknikle oluşturduğun her şeye "beste" adını verip sürünce kolpa oluyor. Yapması gereken gerekli armoni bilgisinden sonra enstrümanına göre hayvani bi teknik kapasite ve hakimiyet sonrası tuşe denilen olay ile kendine has bir çalış tarzının yanı sıra yine kendine has melodiler oluşturması. Yoksa bu adamın adını söylemeden koysalar dinletseler 100 kişiye piano chords: minor der geçer yani. nomsaR said: sipeyskeyk said: abi tamam yanni de dinliyorum, enya da dinliyorum ne bileyim enigma da dinliyorum ama böyle üstü çizilip atılacak kadar kötü olamaz bu adam. ya şimdi adamı daha evvelden duymadım verdiğni linki dinledim sadece ama çoğu ürünü bu tarzdaysa yanniyle kıyaslayabiliyo musun misal? eheh nomsar diyebileceğim herşeyi über özetlemiş(tu) saygılar. yanni sevenlere Kitaro'yu önerebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 sipeyskeyk said: ha benim için piyano nedir? budur, http://fizy.com/#s/1n4qbx ama çeşitlilik iyidir. ooow kalbimi çalıyor bu adam eric satie <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 nomsar ne ya, ha benim nickim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Rasmon olabilme ihtimalinde var gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Lyvanna_Dolores said: sipeyskeyk said: ha benim için piyano nedir? budur, http://fizy.com/#s/1n4qbx ama çeşitlilik iyidir. ooow kalbimi çalıyor bu adam eric satie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar