nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 vay hosgeldin su bebelere bakıyom guzel kavır yapmıs adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 sesim fena kısıldı. kıçımı yırtıyorum maça gidince ne bok varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ben bakamıyorum o bebeler [i]youtube sorunsalı[/i] işteyim dns falan da değişemiyorum(bu cümleyi o kadar çok kurdum ki imza yapıcam yakında sdfds) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 evet güzelmiş cover. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 peki oyle sarkı iste adamlar kavır yapmıs kerlıs vispırı biri geek gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Jahrein said: escape said: sesim fena kısıldı. kıçımı yırtıyorum maça gidince ne bok varsa. gerizekalısın da ondan. oldum olası bi bok anlamadım şu fanatiklikten. bok mu var? 15 yasında izmirde sahilde bira iciyodum bi kere bi dayı geldi elinde sarmıs cigurayı yegenim dedi ben göztepeye hayatımı verdim yegenim dedi durduk baktım dusundum ne desem helal dayı dedim eyw yegen dedi uzaklastı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ahahah sonra 3-4 sene abimle aramda geyik olmustu göztepeye hayatını veren dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ben sanırım karşıyakalıyım ama neden bilmiyorum alakam yok sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 SeN GEnCliGiMiN KatiLisn GözGÖz ahahha ya bunu deyip maclara giden bi ton bebe var git ekok obeb problem cöz daha iyi kisisel gelisim saglarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 DAVULL BULUN LANNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Karşıyaka kızları neden bu kadar güzel ve havalı dersiniz? Aşktır bu! Bıkmadan usanmadan her yerde, göğsünü gere gere “Karşıyakalıyım” dedirten. İzmirli değiliz. Karşıyakalıyız. Havası suyu mu? Yalısı, palmiyeleri, eski köşklerinin güzelliği mi? Çarşı sokakları mı? İlk öpücüğün unutulmaz heyecanı mı? Sokaklarında delice pedal çevirdiğimiz günler mi? (Futbol maçları mı desem?) Sahildeki stadyumda 3O Ağustos Zafer Bayramı Kutlamaları mı? Işıl ışıl misketlerin birbirine çarparken çıkardıkları seslerin vapur düdüklerine karışması mı? Sonra o deli, o yeşil kırmızı aşklı çocuğun, üstüne formayı geçirip futbol maçlarına gidip, gelişi miydi? Nergis kokan mahallelerin sokak aralarında oynanan maçlarda, golü atınca, sana doğru deli gibi koşması mıydı? O küçük kızın sürdüğü ilk rujda kendini beğenmişliyi de cabası. Rimelli kirpiklerinin arasından o terlemiş, o ilk aşkına ürkek bakışıyla… Etrafında kızlar çığlık çığlığa tezahüratta. Karşıyaka’da… Sonra o deli o çıldırasıya akıl almaz ilk gençlik yılları, sahilde arkadaşlarla içilen biralar. Eski Bostanlı iskelesinde geceyi yırtan gitar eşliğinde söylenen şarkılar arasında. İlk sarhoşluklar… Okulu ekip gezip tozmalar. Bilardo toplarının, ıstakaların arasında o bembeyaz lise gömleğinin tebeşirden yeşile boyanması. Annenizin durumu çakması. Atlayıp bir motosiklete yeşil kırmızı, son sürat Foça’ya Çeşme’ye kaçışlar. Kendinden kaçışlar. İlkler hep ordadır oysa. Anılar. Yaşanmışlıklar. Martı çığlıkları arasında vapur sefaları. İnsan Hakları Parkının oradan Çatalkaya’nın o görkemli görüntüsü. Eskiler “Çatalkaya kararırsa İzmir’in havasından korkun!” derlermiş. Biz Karşıyaka Gençleri; Korkmayız.! Ne İzmir’in havasından ne de hayatın yokuşlarından... Karşıyaka kızları güzeldir. Havalıdır. Neden mi? Bizim kızlarımızın özerk kişiliği gelişmiştir. Ezik değildirler. Kendini ifade etmesini bilirler. Doğaldırlar. Havalıdırlar elbet. Ama düşününce, az bile. Erkekleri delikanlıdır. Tüm dünya erkeklerine taş çıkartırlar. Serserileri mi? Siz tanımamışsınız onları. Tertemizdir yürekleri de aşkları kadar. Dürüsttürler. Sadece akılları biraz çılgınlığa yatar. Eee olacak o kadar da. Karşıyakalı olmanın da raconları var herhalde. forumtr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 o değilde gençler hadi biraz kopalım. http://www.di.fm/mp3/vocaltrance.pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 deep purple * burn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 hush da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 yep its Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 çünkü dp çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 2 bira icince oldies tribine baglayan bi ben mi varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 o da guzel de benim gonlum hep led zepp e kaymıstır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ben şu an ayığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 herkesin yeri ayrı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ayık ol bilağder akllı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 sezarın hakkı sezara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=U7DFsBcVMDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar