senko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 bizde bordo'dan kelle paçamızı söyledik lakin hiç hoş gelmedi çorba, yağını fazla kaçırmışlar tatsız tussuz bişi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ben de hep keske ben de calabilsem bisey diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 otur cal olm ben bile calıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 gitar kocum ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 bi daha müzik dinlemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 birşey anlatayım da neşelenin. arkadaşı evine bırakıyorduk,başka bir arkadaş kullanıyor.güvenlik var,adam tam kapıyı açar mısınız diyecekken ben KAPIYI AÇSANA Y....RAAA...M demiş bulundum. adam BANA MI DEDİO BANA MI DEDİ.gibi bi tepki verdi.neyse açtı girdik çıkarken tip tip bakıyor böyle (haklı olarak.). ne bakıyosun dedim bakmak yasak mı dedi EVET BANA BAKMAK YASAK dedim asşdjklaskd.senin benimle bir sorunun mu var dedi.(ki vardı arkadaşıma çok ayıp etmişti birkaç gün önce,kıldım adama baya.) VAR AMA SONRA HALLEDİCEM BEN SENİNLE ÖZEL.dedim. adam arkadaşına döndü,AÇ KAPIYI dedi sonra bana allah belanı versin dedi devam ettik biz de. DSLŞKDŞLZDLASDKLŞAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Bak kimse gülmedi sadsadsadsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ben gülüyorum önemli olan da o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ben çok neşelendiğim için forum okumayı bıraktım. çok güzel bir hikaye speys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Vaaaaaaaaaaay.Söyledin mi işkembeyi? Bi de dövcen mi o güvenliği? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 sarhoş cesareti hastayım(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 çorbam ve midyem geldi, ilaveten sarmısakda konulmuş yanına ohh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 off be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Flassh said: sarhoş cesareti hastayım(tu) aynen :D dövmeyeceğim dartanyancığım geçici bir atardı,emekçi adamla sıkıntım olmaz. EKMEK SENİ SEVİYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 HaciYatmaz said: çorbam ve midyem geldi, ilaveten sarmısakda konulmuş yanına ohh mis. GEBER YA ÇORBA MİDYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 yok yea hiç canım çekmedi ET İSTİYORUM BEN ET. ET ETE DEĞİCEK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 midem bulandı yatıyorurm İYİ GECELER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Sipeys uykusunda kusup boğulup ölücek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 HAYIR ET ETE DEĞİCEK DEYİNCE SIKINTI OLDU. et falan. kusmaca yok bizde,yıllardır kusmadım :D hadi siyu l8r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 alarmi saat 4e kurmak cok ic parcalayici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 çorbasi güzeldi ama midyeler rezalet şimdi puanlama yaperken belirtim, midyelerinde 1 damla karabiber yoktu. resmen tatlı pilav yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 popkek yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 cok aciktim ben, bu arada balonun cok guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Ginalier said: popkek yedim. afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 yoğurt suyu mükemmel bişey lan. çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar