balon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 teşekkürler sana da . yok sahura kalktım , sonra kardeşimi bostancıya bıraktım deniz otobüsüne bursaya gitmesi için , şimdi takılmaca . yalnız msn yaptık da böyle olur bu topic herhalde asff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sabahladık valla sabancı ben..son 5 dakka nese artık işi bitirince atarım mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sabancıya kolay gelsin evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 bu topik böyle yahu çok iş yapmışsın sabah sabah ya ben sabahlamak istemiyodum bu kadar, 5.30 gibi yattım işe yarın devam ederim diye, uyuyamayınca 2 saat yatakta döndükten sonra kalktım bari şimdi iş yapiyim diye çok kişisel topiği gibi oldu bu da neyse neden sabahladı sabancı insanları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 niyetli değilsen kahve falan abanıver .işine devam et .öğlen kestirme şansın varsa kestirirsin biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sağol yok değilim niyetli bi saat daha çalışıp uyicam heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 smash said: neden sabahladı sabancı insanları? kayıtları vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 karşıyakam benim biricik sevgilim söyle senden başka kimim var benim seninle aglarım senınle gülerim söyle senden başka kimim var benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 ah mourinho ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Dın dı dırırrın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 alo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Ew halkını sahura kaldırmam lazım yatamam:( Bide jacob 2 in 1 ne kadar kötü bi kahveymiş:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 yıllar yılı haykırsakta stadlarda deli gibi hiç bir beste anlatamaz sana olan sevgimizi sensiz hayat neye yarar neyleyeyim yaşamayı seninleysek cennet bize cehenemin kapıları lay lay lay lay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 çok yorgunum ama yatamıyorum aynı hastalığı paylaşan başka bi insan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Aynı değil ama uykum war ama yatınca uyuyamıyorum:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 evet evet bende de o var, o yüzden yatasım gelmiyo bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 yarın japonca sınavım var. artık son ezberlerimi de yaptıktan sonra yatağa atlıcam ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ters psikoloji yapın.yatağa uzanın uyanık kalcam diye kendinizi kasın belki uyursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Mortis said: yarın japonca sınavım var. artık son ezberlerimi de yaptıktan sonra yatağa atlıcam ^_^ Wuha japonca mı? Bi ara baya bunaltıım seni ben =) Japonca ögrenmem lazım. Kurs cart curt soru sorarım. Başarılar bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 http://www.japonkultur.com/tr_anasayfa.html japon kültür var istanbuldaysan , iyi burası. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Tamamdır hem istanbuldayım hemde mutlu oldum =) Çok saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 rica ederim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 pokerde kazandığım parayı geri kaybettim, içim rahat gidip yatayım. elimiz chip görünce götüm kalkmıştı iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2008 ben de istiyorum pokerde kazanmak vivavale said: ters psikoloji yapın.yatağa uzanın uyanık kalcam diye kendinizi kasın belki uyursunuz. bu çok mantıklı ama uyanık kalmayı istemek için bi sebep bulamıyorum gidip deniyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar