rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 tamam sıze romtantık bı sıır yazcam :)
aglaures Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Bombi said: aglaures said: totally hatta cinsiyet deiştirip lezo bile olmus öyle duydum ben kimden söz ediyoruz yahu? :S seninkinden ay cok hos dediğin herif mi ay nese artık bilemedim =b
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 deminde öyle dedin. ne ayak ?
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 aglaures said: Bombi said: aglaures said: totally hatta cinsiyet deiştirip lezo bile olmus öyle duydum ben kimden söz ediyoruz yahu? :S seninkinden ay cok hos dediğin herif mi ay nese artık bilemedim =b ofgh lezbo haliyle bile severim ben onu chrissss basket topun olıyımm duy sesimi husduha sanırım acilen uykuya ihtiyacım var. :D
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 D ondurma yerken gecen gün U ykum kaçtı birdenbire Y alvardım allahıma duysun diye beni G elip çattı ayrılık vakti U ykum da geri geldi
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 lan ne bu lezbiyen gay aşk muabbeti gece gece hiç çekilmiyor sevgilimde uyuyordur şimdi ah güzeliim mavi gözlüüm benim asfasf
aglaures Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Bombi said: aglaures said: Bombi said: aglaures said: totally hatta cinsiyet deiştirip lezo bile olmus öyle duydum ben kimden söz ediyoruz yahu? :S seninkinden ay cok hos dediğin herif mi ay nese artık bilemedim =b ofgh lezbo haliyle bile severim ben onu chrissss basket topun olıyımm duy sesimi husduha sanırım acilen uykuya ihtiyacım var. :D eneem bombii korkmaya basladım senden :D
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 rainfall said: D ondurma yerken gecen gün U ykum kaçtı birdenbire Y alvardım allahıma duysun diye beni G elip çattı ayrılık vakti U ykum da geri geldi beenmedim sux
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Sir Clexcier said: rainfall said: D ondurma yerken gecen gün U ykum kaçtı birdenbire Y alvardım allahıma duysun diye beni G elip çattı ayrılık vakti U ykum da geri geldi beenmedim suxordakı durum burdakı aptallıgı yaptırıyo :).anlarsın benı ılerde
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 aglaures said: Bombi said: aglaures said: Bombi said: aglaures said: totally hatta cinsiyet deiştirip lezo bile olmus öyle duydum ben kimden söz ediyoruz yahu? :S seninkinden ay cok hos dediğin herif mi ay nese artık bilemedim =b ofgh lezbo haliyle bile severim ben onu chrissss basket topun olıyımm duy sesimi husduha sanırım acilen uykuya ihtiyacım var. :D eneem bombii korkmaya basladım senden :D onu geç ben bile benden korkuyorum..bazen..çoğu zaman! hayat güzel ya :)o
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 piramit yapmayin spoiler içine alin bunlarida benmi öreticeğim
aglaures Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Bombi said: aglaures said: Bombi said: aglaures said: Bombi said: aglaures said: totally hatta cinsiyet deiştirip lezo bile olmus öyle duydum ben kimden söz ediyoruz yahu? :S seninkinden ay cok hos dediğin herif mi ay nese artık bilemedim =b ofgh lezbo haliyle bile severim ben onu chrissss basket topun olıyımm duy sesimi husduha sanırım acilen uykuya ihtiyacım var. :D eneem bombii korkmaya basladım senden :D onu geç ben bile benden korkuyorum..bazen..çoğu zaman! hayat güzel ya :)o o zaman güzel hayata içelim :)-D
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 piramit yapmayin deli oluyorum
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 uhuh sori henüz newbie olmamdan kaynaklanıyor sahi bu balon nası uçar yetti ama!
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Bombi said: uhuh sori henüz newbie olmamdan kaynaklanıyor sahi bu balon nası uçar yetti ama!welcome
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 1 haftaya felan uçuyor galiba? yanlişsam düzeltin
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 içelim anasını satiimm :)-D :)o
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Bombi said: uhuh sori henüz newbie olmamdan kaynaklanıyor sahi bu balon nası uçar yetti ama! 1 hafta sona buuuuuuuummmm
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 e ne güzel işte zamandan çalıyor uyku :P bak şimdi neleeeeer yapabilirsin bu süreç içinde!
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 forumu msne çevirmeyin lan! şaka şaka çevirin asdfsf
Öne çıkan mesajlar