Villians Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 hadi yaf muhabet filaan susmayalım bende erken kalkıcam sabah okullll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 küresel ısınıyomuşuz. alın size konu. hem tartışın bakim essayim için belki fikir falan çıkar. cumaya yetişmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 valla ben finlandiyadayım mart ayı hava dün çok güneşliyidi bugun tekrardan kar yağdı:D bir garip gidiyor valla harbi kötü ısınıyoruz...ve finliler doğru düzgün kış olmadı diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 nokya var dimi orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 şehri bile var:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 oha harbimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 evet nokia diye bir şehir. nokia öncen askeriye için botlar üretiyormuş sonra telefon üretmeye başlamış adıda şehirden geliyor büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 vay be. bide türkçeye çok benziyomuş dilleri öylemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 hum valla dilleri çok değişik ben öğrenmeye başladım ama aslında türkçe ile alakası yok diyebilirim sami bunlar bizim bulunduğumuz dil grubunun başka bir kolundan sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 hmm.. ozmn başka soruya geçelim hemen, hepsinin soyadı "nen" ilemi bitio? mika hakinen, tomi makinen gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 gibi evet benzer şeyler sonlarda ''lainen'' gibi değişik ekler var ve mikso marko mairu johanna gibi çok isim kullanılıyor bir söylenişi çok sert bir dil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 onu ruslar yapmış bildiğim kadarıyla. bulgarlar ov ukraynlar enko filan gider bu böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 dimi tabi cağnım kaba dil onlar, boşver dön gel sen buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 tatlı insanlar ama çok soğuklar:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 iyi geceler ahali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 e tabi paralel olmu 65 o kadar soğukluk olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 dmi lan 65 var oralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 bende yatiyorum hepinize iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 var var kimi yerler 70 75. bizim bi arkadaş aradı geçen nokiasıyla abi dedi 80 şimdi dedi. hah aferin dedim ne bok işin var gidiyon 80 e dedim. in aşağı dedim. inmiş sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 muazaffer dimi o. çıkmış 80e kadar. onun babası var recep abi, ekmen fırını var ya onun, orda konuştuyduk onla da dedi işte "bizim oğlan 80e kadar çıktı" falan dedi. bende dedim bizim fedeye 5000 yeni ytl borcu vardı naptı onu falan dedim, öyle işte sonra ekmek yedik recep ağbiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 haftasonları hiç bitmese :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 hah o muzaffer işte. şerefsiz babasına çekmiş. 5000 ytl hazır burda yollayacama ama dondu paralar atmler almıyo diyo bana. bak görüyonnu babası da bi kuru ekmekle yollamış seni. insan yanına bi kuru ister bişey ister di mi. yok yok ailecek böyle bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 he walla. recebin 3 numara var ama, süleyman adı çok efendi çocuk. tıbbıyede okuyomuş beğeniyorum ben onu açılcam yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 aman abi nabtın onun sapı var. yani sadece kendisinin değil başkasıyla beraber. yani iki sap bunlar. sap dediysem boş anlamında değil dolu anlamda yani. üstelik dolu gezen süleyman değilmiş. süleyman dolduruyomuş yani. gel bak muzaffer git sen yine. hem belki orda sarı saçlı mavi gözlü uzun boylu çocuklar oluyomuş onlardan bakalım sana bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 süleymanın mavi boyu ve uzun gözlerine vurulmuştum ama ben. japon değildi süleyman. tıbbiyeliydi üstelik. muzaffer nerde ya 80demi hala? recep ağbiyi de şöyle bi yokladım geçen onun fırında, yanlış anlama yani yokladım derken azını araladım. azını aradım yani. dedim "ne ayak?" o da dedi işte "ben de fedeye mahçup oldum muzaffer yüzünden falan, kendisine karşı da boş değilim hani" dedi o sırada ordan hilmi ağbi geçiyodu. ona da selam verdim sonra ekmek yedik yine. seni andık dün gece de. 04.00 da yine fırındaydık recep ağbiyle. seni anlattı uzun uzun. bende iç geçirdim. derin derin nefes aldım. o sırada hilmi ağbi yine geçti. dejavü sandım önce. sonra içeri girdi. recep ağbiyle samimi bir sohbet içine girdiler. hilmi ağbi cüretkar bi insandı. içi dışı birdi. recep ağbi dediki "fırın iyici yandı, sıcak oldu burası üstüme rahat bişiler alıp geleyim" dedi. hilmi ağbi de kasadan 50 ytl aldı çıktı. banada dediki "bu recebe dikkat et fedeye bişi yapmasın" dedi. haberin olsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar