Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gececiler Damlasın

Dev

Öne çıkan mesajlar

muazaffer dimi o. çıkmış 80e kadar.
onun babası var recep abi,
ekmen fırını var ya onun, orda konuştuyduk onla da
dedi işte "bizim oğlan 80e kadar çıktı" falan dedi.
bende dedim bizim fedeye 5000 yeni ytl borcu vardı naptı onu falan dedim, öyle işte sonra ekmek yedik recep ağbiyle.
Sosyal ağlarda paylaş

hah o muzaffer işte. şerefsiz babasına çekmiş. 5000 ytl hazır burda yollayacama ama dondu paralar atmler almıyo diyo bana.

bak görüyonnu babası da bi kuru ekmekle yollamış seni. insan yanına bi kuru ister bişey ister di mi. yok yok ailecek böyle bunlar
Sosyal ağlarda paylaş

aman abi nabtın onun sapı var. yani sadece kendisinin değil başkasıyla beraber. yani iki sap bunlar. sap dediysem boş anlamında değil dolu anlamda yani. üstelik dolu gezen süleyman değilmiş. süleyman dolduruyomuş yani. gel bak muzaffer git sen yine. hem belki orda sarı saçlı mavi gözlü uzun boylu çocuklar oluyomuş onlardan bakalım sana bari
Sosyal ağlarda paylaş

süleymanın mavi boyu ve uzun gözlerine vurulmuştum ama ben.

japon değildi süleyman. tıbbiyeliydi üstelik. muzaffer nerde ya 80demi hala?

recep ağbiyi de şöyle bi yokladım geçen onun fırında,

yanlış anlama yani yokladım derken azını araladım. azını aradım yani. dedim "ne ayak?"
o da dedi işte "ben de fedeye mahçup oldum muzaffer yüzünden falan, kendisine karşı da boş değilim hani" dedi

o sırada ordan hilmi ağbi geçiyodu. ona da selam verdim sonra ekmek yedik yine. seni andık dün gece de.

04.00 da yine fırındaydık recep ağbiyle. seni anlattı uzun uzun. bende iç geçirdim. derin derin nefes aldım. o sırada hilmi ağbi yine geçti. dejavü sandım önce. sonra içeri girdi.

recep ağbiyle samimi bir sohbet içine girdiler.

hilmi ağbi cüretkar bi insandı. içi dışı birdi.

recep ağbi dediki "fırın iyici yandı, sıcak oldu burası üstüme rahat bişiler alıp geleyim" dedi.

hilmi ağbi de kasadan 50 ytl aldı çıktı. banada dediki "bu recebe dikkat et fedeye bişi yapmasın" dedi.

haberin olsun yani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...