Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ben daha yakişikliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 O kadar da değil yani sdfsd :D Daha öğrenemedim onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 yemekte yaparim herşeyide yaparim bi ütü yapamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Ben daha mutlu ederim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aglaures Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 cam silebilcek var mı aranızda sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 yalan forum msj sayisina bakin bütün hayatini bilgisayar başinda geçirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Evlenilecek adamım ama kılıbık da değilim yani X( :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 aglaures said: cam silebilcek var mı aranızda sdfsdf evde kalirsin sen bu gidişle gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Sir Clexcier said: yalan forum msj sayisina bakin bütün hayatini bilgisayar başinda geçirmiş Hayır her yere yetebiliyorum ;) Günde 100 mesaj atıp aynı zamanda gece 3e kadar barda takılma yeteneğim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 nileppezdel said: Sir Clexcier said: yalan forum msj sayisina bakin bütün hayatini bilgisayar başinda geçirmiş Hayır her yere yetebiliyorum ;) Günde 100 mesaj atıp aynı zamanda gece 3e kadar barda takılma yeteneğim var abi evlencem diyorsun gece3te bardayım diyorsun olmaz bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Sir Clexcier said: ramazandan önce söyle bi ekşına girmek lazim >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aglaures Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Sir Clexcier said: aglaures said: cam silebilcek var mı aranızda sdfsdf evde kalirsin sen bu gidişle gg öle bi niyetteyim zaten ehueheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Evlensem karımla giderim bara beraber koparız. Evde mi oturacaz boş boş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 nileppezdel said: Evlensem karımla giderim bara beraber koparız. Evde mi oturacaz boş boş :D godoşmusun len asdga otursun oturdugu yerde karın sen git tipik türk erkeğiyim ben (H) asfsadg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Sir Clexcier said: totaly gay ne totally gay i yahu chris la aşkımıza ne engel ofghh hiç adil değil be bu dünya /wrists Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Bar iyidir, gece dışarda olmak iyidir, kadınınla beraber olmak da daha iyidir, yani sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aglaures Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 totally hatta cinsiyet deiştirip lezo bile olmus öyle duydum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Playboy'da Totally Busted diye bi reality şov vardı. Güzeldi baya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ne sanırsın abi bar neymiş hiç romantik değil gidicen sahil kenarina böyle hatta sahilde evin olcak böyle dalga seslerini fln dinlicen mis bar neymiş len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Ama yok öyle bi evim. Yoksa benden romantik olamazsın rahat ol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 nileppezdel said: Ama yok öyle bi evim. Yoksa benden romantik olamazsın rahat ol :D gel dota kapişalim? asfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Al işte romantikliğe gel, dota. Öğğk :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 aglaures said: totally hatta cinsiyet deiştirip lezo bile olmus öyle duydum ben kimden söz ediyoruz yahu? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 nileppezdel said: Al işte romantikliğe gel, dota. Öğğk :S dota candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar