forgiver Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 bu programla 4 dosyayı birleştirmem gerekiyor ama dosyaların 3ünün uzantısı 001,002 yerine avi oldu programda birleştircek bişey görmüyor ilk indirdiğimde ilk dosyayı gördü ama kalan 3 dosyaya bişey yapmadı, hepsi ayrı ayrı duruyor nasıl yapmak laızm, uzantılarını nasıl .001 yaparım dosyanın edit: uzantıyı değiştirebildim, ama ikinci dosyada sorun var mediaplayerla açılması seçili, simgesi diğer dosyalardan farklı o dosyayı atlıyor [ Mesaj 04 March 2007, Sunday - 11:50 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 oldu :) neyse konu içi dolu olsun diye bilgi vereyim birleşecek dosyalar 001,002,003,004 diye devam etmeli en son uzantıları dosya uzantısını değiştirebilmek için, dosya türlerinden uzantılarıda gösteri seçip öle değiştirmek lazım yoksa ben .001 yapıyorum, windows topu .avi yapıyor; en son windowsun dediği oluyo için avi kalıyor dosya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Sorununu tam anlamadım ama windows movie maker ile de birleştirebilirsin. Import deyip 4 video'yu seçiyorsun. İstediğin sırayla alttaki film şeridine sürüklüyorsun. Sonra bu yarattığını publish video seçeneğiyle ister wmv ister avi olarak kaydedebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar