venorik_velglarn Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 eminim vardır bu sitede kadıköy anadoluya giden. Sizce hangi klupte daha çok frpci var? Daha okula yeni basladım, bilmiom. Siz hangi kluptesiniz? ben tiatro düsünüom ama.. Yardım ederseniz sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 kuzum açmayın artık bole topikler. her okula giden bi topik acarsa nolucak bu forumun hali? frp kolu varsa ordadır tabiki ( şişli terakki de vardı ) onun dışında en boş zaman geçicek koldadırlar ( varsa tabi frpci ) bunu ogrenmek icinde thread acman gerekmez, gidip okulda arkadasına sor en bos kol hangisi diye[hline] andır pörmınınt konstrakşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 ben demiştim müdüre FRP kolu açalım diye adam " e açalım da sizde intihar edin " dedi[hline][b]|Re'nhart Comm.| Icewind J.Crown [b] © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 yaw KAL da klüp açılsa nolur ya:) yani gecen seneye kadar en faal klüp doğa sporlari klubu we adk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 1-2 sene önce bizde 10 kişi flm yazmıştık o ankette FRP kulubü diye hoçalarla flm konuştum ismini vermiim ama çok ii bi hocam uğraştı durdu en son müdür sanırım intihar ederiz diye (yani bu intihar olaylarından dolayı) kabul etmedi Ayrıca KAL da nezaman bişey adam gibi olmuş? Girme kulube flm sen benim sözümü dinle...[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 said: fizban, 18 September 2003 21:47 tarihinde demiş ki: frp kulübü vardı 3 sene önce be, biz girmemiştik tabi, 4 sene önce girmiştik biz galiba ehe. azizim ama boaziçi gibi bir okul bile frp kulübü açmaya izin vermiyor :)[hline]BURAYA ÇÖP DÖKEN EŞEKTİR ! Walla ya adamlar (boğaziçililer) açamıyomuş böle bi kulüp hatta başka bi isimle flm açmışlar snrm Bi ark vardı mimarlıkta gidip DM lik yapıcaktım boğaziçide :j[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chavez_ding Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 kal da degilim artik fakat, bi ara frp klubu acildi. daha sonra frp zari ile kumar oynadiklarini ogrenen mudur tarafindan bir daha acilmamak uzere kapatildi. gerci osman nuri biraz balik hafizalidir fakat tekrar acilmasini biraz zor goruyorum ben. doga sporlari klubu gecen seneye kadar pek bi faal olsada is yapanlarin buyuk kismi benimle beraber bu sene mezun oldu. hala calisan birkac kisi var fakat daga cikacak kapasiteye sahip pek bir insan kalmadigi icin daha devam etmez heralde. frp ci yoktur. fotograf klubunun %80 ini kizlar olusturur, tuhaf kizlar, sanatci olmaya calisan kizlar, (bence) uzak durulmasi gereken kizlar. Hic mi normal insan yoktur o karanlik odada? vardir elbet ama ayiklamak lazim. adk da bikac frp ci vardi ama simdi nedir durum pek bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 ohoo kulüpler fasa fiso çıok azı gerçekten açlışyıor ve frp cibulman zor[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Ben zamanında ilk frp klubundeydim. Pek bi gereksiz, ne convention yapabilirsin ne oyun oynata bilirsiniz. Okul kapandıktan sonra okulda kalmak disiplin cezası alıyorsunuz söyleyeyim. Osman hiç bi şeye izin vermez söyleyeyim. Chavez in fotoraf klubu için yorumlarına gönülden katılıyorum süper bi yorumlama olayı ehu. Dağcılık öldü doğru. ADK da frp ile ilgilenenler mezun oldu o da doğru adam en güzelini söylemiş. BEn bizim okulda KalFEST de "hıyar" satmaktan daha aktif ve girişimci atılım görmedim[hline]Buraya yakında imzamı yazacağım bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chavez_ding Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 ama hiyarlarimiz guzeldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 said: chavez_ding, 19 September 2003 01:01 tarihinde demiş ki: ama hiyarlarimiz guzeldi... ehure ulam hiç yemedim :) zati sevmem ben h1yar1 salatya da koyman kendilerini[hline]Buraya yakında imzamı yazacağım bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Hehehe sınıfını ve ismini söle yarın gelelim bi ziyaretine :))[hline]Yepyeni süper bi site... members.lycos.co.uk/csnfrp/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 11 a mezun :([hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehoca84 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 ama hıyarlar gayet güzeldi ya tuzlayıp şöle mis mis veriolardı:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 bi ara oynuyoduk ama ben uo hevesine kapılınca dağıldı galiba[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 hadi len nerden senin yuzunden kapanacak osman nuri kapattırdı kulubu zaten yeterince geyikti[hline]Endoskopi sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar