Head Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 selam, ben yeni işlemci aldım ve takmak üzereyim de, ancak eski kullandığım işlemcide ( p4 1.7) üstünde bir blok vardı ve bu blok ile işlemci arasına termal macun sürülüyordu. şimdi öyle blok ayarında bir şey yok ve işlemcinin yanında sadece fan verilmiş (termal macun yok). şimdi ben sürmesem fazla ısıdan dolayı bir sorun ile karşılaşır mıyım? teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 head sogutucunun altında etiket war mı bir baksana. bu modeli bilmiyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 hazır sürülü de geliyor macun cooler master öyle geldi benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Bazı soğutucularda macun yerine bant oluyor, soğutrucunun altında yapışık olarak. Yoksa al bi macun sür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 bende onu dıyorum etiketi varsa onu kaldır macun cıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 evet pad ayarında bir şey vardı fanın altında, ancak fanı düzgün takıp takmadığımdan emin olamadığım için tekrar çıkardım fanı ve o pad fanın altında dağılmıştı, bir kısmı da işlemcinin üzerine yayılmıştı. umarım bir sıkıntı yaratmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 o yayılan şey işte iletici macun. tak, aban bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar