MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 fim 2.5 saat suruyor.. aralar reklamlar falan 3-3.5 saate variyordu sinemada izlediimden. ve o 3 saatin nasi gectigini annamadigim bi film oldu. ne dizimin agrisi konsantrasyonumu bozdu ne de g.tumun agrisi.. oturdum izledim ve kalktim. mukemmeldi... ozellikle birkac sahne var ki... burada kullanamayacaim ama cok kullanilan bi argoyu 3-4 kere hafif yuksek seste soylememe neden olmustur refleks olarak. izlemeyen kaybeder!!!1 diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 aahaha gelirken otobüste vcdsini taktılar.Tabii sesi açmayı akıl edecek kadar zeki olmadıkları için sessiz izledim ama,olsun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 gerçekten çok başarılı bir film oyunculuk aşmış zaten.. kesinlikle izlenilmesi gereken bir başyapıt. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 harika film, bi morgan freeman ile Brad Pitt eksikti acayip kadrosu vardı, Brad Pitt yapımcılardan biriymiş ama baktımda şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar