Eternal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 selam arkadaslar dugunlerde calıcak ekip arıyoruz.. elektro saz , org ve elektro kemence calan arkadaslar bana burdan ulassınlar.. Dügünlere cıkıcaz para grup üye sayısına bölünücek.. Teşekkür ederim..Detayları daha genis konusucaz..[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sewree_Sineque Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 ben gırnata çalabiliyorum ayrıca üstüme de tanımıyorum düşünebiliriz.[hline]Sewree S!nequ3® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ancyreum Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 valla bende pateri çalarım,yuzuk,kolye,saat :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 ben tef çalabilirim. tabiiki gruba bir katkım olacaksa.[hline]Ismayil U¢anpehlivan... :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Electro syntizayzik trombon calıom bende[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar