Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Resim koyma kısmını aşmışsın, gz agatör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Yemek yiyorum, cevabını vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 kime bas git cekiyosun bi anlasam? sen bsgt, zhmt olmazsa cnm. eceli gelen kopek misalisin, lakin hic ugrasamicam senle. işine bak, haddin olmayani konusma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 gerçekten çok güzel bir film. ben de kitabını bulursam okuyacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 dory said: kime bas git cekiyosun bi anlasam? sen bsgt, zhmt olmazsa cnm. eceli gelen kopek misalisin, lakin hic ugrasamicam senle. işine bak, haddin olmayani konusma. Ahah bana had bildirecek birisi değilsin maalesef. Eceli gelen köpek gibi laflarla çirkefleşeceksen ben geri çekiliyorum, seninle yarışamam o konuda :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 had bildirmek, kime niyet kime kismet bişeydir, seninki kime niyetliydi bilmiyorum da sanırım bana kismetmis. tamam cekilebilirsin simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Werewolf said: "FİLM ÇOK SPR YAAAA" dediklerinde sesiniz çıkmıyor, beğenilmeyince niye atarlanıyorsunuz? Ne dicem olm filmi beğenen adama. Zevkli adammış demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ÇOK SEVDİĞİM ARKADAŞIM DİNAN'IN TAVSİYELERİNİ DİKKATE ALARAK(iyiki almışım) BUGÜN İZLEME ŞANSINI YAKALADIM. izlediğim en orjinal senaryolu filmlerden biriydi sanırım. hakkaten mükemmel düşünülmüş. mekanlar falan beğendim yani.fransa fransa olalı böyle orgy görmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar