geffen Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 pis yorum. gg lorrotar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 said: daha önce martin scorsese, stanley kubrick ve milos forman tarafından çekilmek istenip, "filmi çekilemez" olarak tamamlanmış ama nihayet gerçekleştirilmiş film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 film güzeldi ama bana kalırsa kitabı yanında yine de sönük kalır. tabii konumuz vizyon aslında, kitapla karşılaştırmak da pek doğru değil belki.. öncelikle cidden çekilmesi zor bir film çünkü kitabında diyalogdan çok tasvir var. filmde ise seyirciyi sıkmadan bunu gerçekleştirmek kolay değildir, bunu başarmış. bununla birlikte anafikri kitap kadar yansıtamamış. en azından kitabı okumadan filmi izlemiş olanların bana aktardığı fikirlerde hep bir eksik yan saptamıştım. filmi izleyeli 2-3 ay oldu sanırım. şimdi düşünüyorum da.. filmden aklımda kalan sahne sayısı sınırlı. oysa hikayeye bütün olarak baktığımda neredeyse her şey aklımda (ki kitabı çok daha önce okudum). demek ki bana çok çarpıcı gelmemiş film. güzel bir hikaye ama geri kalan yanında eksik bir şeyler varmış gibi hep. bilmiyorum belki de benim kuruntum. oyuncuları çok başarılı bulmuştum. zaten filme hayat veren 3 önemli nokta; hikaye, oyunculuk, atmosfer. filme yüzeysel bakmak, düşüncesine kapılmadan sahneleri eleştirmek de haksızlık olur. jack london'ın "cinayet şirketi" kitabını duyup da "aaa aksiyon vardır şimdi bunda" demek gibi =) [ jack london'a hep haksızlık yapılıyor zaten, çocuk kitabı gibi basıyorlar hep kitaplarını =( ] bu kadar şey söyledim ama "izlenmesi gerekenler" listesine koyulabilecek bir film tabii ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Kitap okumama gibi bi öküzlüğüm var, kitabını okumadım yani, ama filmi hakkında söyleyebileceğim tek bir cümle var : "izlemeyen böyle olsun" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 oha spoiler verseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 filmi hala izlemedim. kitabı defalarca okumuştum, çok güzeldi. jean-baptiste resmen bi semi-god'dı. filmini merak ettim ama hala da izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 filme cok once gittim bence guzel bi film degildi tabi filme komedi filmi gozuyle bakarsak baska adamın gittigi heryerde insanlar oluyo kopruler yıkılıyo adımını attıgı yerden bir daha bitki cıkmıyo felan filan annesi cocugu balık tezgahında dogurup ve aynı dakkasında musteyiye 1kg hamsi satmaya calıstı yada av kopegi kokluyarak 20km otedeki adamın kokusunu alıyo ilk basta millet bize cok sinir oldu aama dewamında papayı goruncemillet bizden yuz bulup gulmeye basladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Takılmayın hocam ayrıntılara ya. Suskindin anlattığı şey harbi güzeldir. Ayrıntıları pas geçip hikayeye kaptırın yaf. On sekizinci yüzyılda Fransa'da, dâhi ve iğrenç kişiler yönünden hiç de yoksul olmayan bu dönemin en dâhi ve en iğrenç kişilerinden biri sayılması gereken bir adam yaşadı. Jean-Baptiste Grenouille... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 simdi izledim harika bi filmdi. mutlaka izleyin izlemediyseniz kitabını alip mutlak okuyacagim o zaman bi yorum daha patlatacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 keşke ilk kitabını okusaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 keşke, lakin bu topici okuyana kadar bilmiyordum bile kitabının oldugunu(cehalet işte) ama mutlaka okuyup bi daha izlerim, o zaman sanırım daha guzel bi yorum yapabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 kitabı çok daha güzel bazı farklı yerleri var tabi. ama işte sonuçta senaryoyu bildigin için yaratacagı merak azalıcak normalde alacagın zevki alamıcaksın. :P of okurken kendi moralim bile bozuldu nasıl kötümser yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 evet tesekkur ederim artik zevk alacagim varsa da almam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Kitabı çok daha güzelse, okurken orgazm olurum herhalde. Filmi inanlmazdı çünkü, 6 saat olsa izlenirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 tabiki kitabı daha güzel filmi kitabından daha güzel bi yapıt gördünüz mü hiç. herkesin hayalgücü kendine daha iyi gelir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Bu arada, Nature Boy parçası, Grenouille'e inanılmaz yakışıyormuş, şimdi farkettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 filmi berbat kitabını da okumadım bilemiyorum o yüzden. gerçekten gördüğüm en sıkıcı filmlerden birisi ayrıca başarısız ötesi yani. şahsi fikirlerimdir kimseyi bağlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Taş atıp kaçan küçük çocuklar gibi bir mesaj atmışsın yalnız Mumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 "ben yaptim, oldu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 kitabı bugun hediye edildi bana =) elimdeki kitabi birakip bunu okumaya baslicam, ondan sonra da yorumumu yazarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Kitabı bitirdikten sonra bana hediye eder misin dory? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 hediye hediye edilir mi be gorgusuz musun!! doom gunun neyin yakinsa alayım sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Hediye edersen Ekim'e, etmezsen de öhmm... (Doğum günüm Ekim'de, yanlış anlaşılma olmasın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Filme laf gelmesi zorunuza mı gitti? "FİLM ÇOK SPR YAAAA" dediklerinde sesiniz çıkmıyor, beğenilmeyince niye atarlanıyorsunuz? Siz ikiniz yol alın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 uu, scared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar