Voys Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 şifresini hatırlamıyorum wireless'ımın (u.s. robotics), nerden görebilirim yada görmeden nerden değiştirebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Modemin konsolunun sifresini unuttuysan modem üstünden resetlemen lazim. Arkasinda ufak bi dügme olmasi lazim. Sonra da default sifresiyle girip degistirirsin. Tabi tüm ayarlarin gider. Baska türlü bir yolu var mi bilmiyorum. EDIT: Yok eger wireless ag baglantisi icin sifreni unuttuysan, modemin konsoluna girip degistirebilirsin. Herhangi bir web browser'a gateway adresini yazarak girebilirsin. Daha önce kullandigim linksys ve zyxel modemlerde adres 192.168.1.1'di. Bilmiyorsan kullanim kilavuzuna bakman lazim. [ Mesaj 03 March 2007, Saturday - 00:57 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 192.168.2.1 adresi modemin şifreni unuttuysan modemi arka tuşundan resetlersen ilk bu 192.168.2.1 i yazdıktan sonra login ekranına hiç bişey yazmadan geçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 biraz daha açıklayıcı yazayım, evde 2 makına var. ben ana makinayım. diğer makına'nın bana bağlanması lazım ama şifreyi hatırlamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Bu da yeterince acik olmadi bence. Sana baglanmak ne demek? Ad-Hoc Network mu kuruyorsunuz? Wireless modem yok mu ortada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Ağ ayarlarını 0 dan kuruyorsun ve bu sefer ya yedeğini flash diske, cdye vs elindeki en uygun medyaya yazıyorsun ya da defter-kalem usulü bir yere not ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar