Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

warlock level kasma talentları

GM-Newbie

Öne çıkan mesajlar

daha önceden burda bir arkadaş yazmıştı, txt olarak kaydetmişim

said:
31 Affliction
20 Demonology

10-14 Demonic Embrace 5/5 (5 puan)
15-19 Improved Corruption 5/5 (5 puan)
20-24 Improved Drain Life 5/5 (5 puan)
25-29 Fel Concentration 5/5 (5 puan)
30-31 Night Fall 2/2 (2 puan)
32-33 Improved Drain Mana 2/2 (2 puan)
34-34 Amplify Curse 1/1 (1 puan)
35-35 Siphon Life 1/1 (1 puan)
36-36 Curse of Exhaustion 1/1 (1 puan)
37-39 Improved Curse of Exhaustion 3/4 (3 puan)
40-44 Shadow Mastery 5/5 (5 puan)
45-45 Dark Pact 1/1 (1 puan)
46-48 Improved Voidwaldker 3/3 (3 puan)
49-50 Fel Intellect 2/5 (2 puan)
51-55 Fel Stamina 5/5 (5 puan)
56-60 Unholy Power 5/5 (5 puan)

Bu talent dağılımı şunu sağlar;
-"Voidwalker" daha iyi taunt eder.
-Petiniz extra mana ve stamina ile güçlenmiştir.
-"Dark Pact" sayesinde petin manası sizin mananız demektir.
-Petiniz %20 daha fazla damage verebilir.
-%15 daha fazla staminanız olur.
-"Siphon Life", "Improved Life Drain", "Dark Pact" ve "Improved Mana Drain" sayesinde asla bitmeyen life/mana olur.
-"Night Fall" sayesinde instant ve %10 güçlü "Shadowbolt".

SİSTEM
Genellikle Kullanmanız gereken pet "Voidwalker" dır. Uygulamanız gereken sistem ise;

Önden "Voidwalker" yollayıp arkasından, "Siphon Life", "Curse of Agony", "Corruption" ve "Immolate" sıralamak sonra "Wand" ile saldırıya başlamaktır biraz hareket isterseniz "Shadowbolt" ta kullanabilirsiniz. Pet agroyu kaybederse "Drain Mana" ve "Drain Life" kullanabilirsiniz.

ARMOR
Warlocklar "Mage" ve "Priest" gibi cloth armor giyerler fakat onların aksine kendini korumak için bir shield açma imkanı yoktur. Bu yüzden Warlockların yüksek "Stamina"ya ihtiyacı vardır. Ayrıca "Life Tap" sayesinde "Stamina"yı "Mana"ya çevirebilir. Warlocklar için öncelik sırasına göre "Stamina", "Intellect" ve "Spirit" gelir. Yani armor seçerken "Eagle" ve "Stamina" ile biten armorlar seçilmelidir.
Sosyal ağlarda paylaş

heavy aff & demog & dest denedim. bol bol instance & farm yaptim. gorduklerim soyle:

aff: mana ve hp sorunun yok. ama dps ni yayiyorsun oldukca. vw tank olarak gayet iyi ama taunt felanda olsa cok cabuk kaybediyor agroyu (saglam armor var ama dps yok). hizli kesemiyorsun ama oldukca stabil. o hp mana olayi yuzunden rest felan nedir unutuyorsun. yaptigin is vw i yollamak. dotlari koyup life drain ile cekmek. zaten talent lar sayesinde guzel hp cekiyorsun. mana azalmaya baslayinca life tap. lvl icin demog kadar iyi.

demog: felguard olmadan yalan zaten. ama ne zaman felguard'i cikartiyorsun iste o an bagimlilik yapiyor. talent az da olsa sta ve int veriyor sana ve pete. ayrica iyi de +dmg veriyor. bi vw gibi degil, agro'yu zor birakiyor. 5 man da fury warrior alamiyordu agroyu. taunt + dmg var. hatta cleave bile var eheh. her ne kadar kotu gibi dusundursede 5 man de bayagi iyi. mesela seduce icin succu kullandigimda master demog talent i yuzunden %10 dmg bonus veriyordu. sanirim en iyisi lvl icin.

desto: solo farmda cok zorluyor. yani hem cok hit felan aliyorsun hemde mana felan bayagi harciyor. mana icin rest den nefret ediyorsan benim gibi olma. ha 70 den sonra guzel 5-10-25 man ve pvp icin gene de guzel. burst dmg acayip. iyi +dmg ve crit ile 8-10k cakiyorsun cat diye.

kullandigim talentlar:

aff: http://www.wowhead.com/?talent=NVMrioftqtbofxh0c

demog: http://www.wowhead.com/?talent=IVMrdoZ0gczIizcest

desto: http://www.wowhead.com/?talent=AV0bZ0xZxx0trbtAuAo

ha bi de su an destoyum.
Sosyal ağlarda paylaş

oo druenler wowa başlamışsın. oynamadığın oyun kalmadı ama doğru yolu buldun sonunda :D

valla bende alt bi lock açtım. lv 30 şuan demondu talentler lv kasarken baya zorlanıyodum, uzun zamanda mob kesiyodum.ama aff yaptım şuan baya iyi.life tap la mana, drain life-siphon life healti dolduruyo ne pot ne ekmek su paso kes.ileride nolur bilemem lv artınca pek bi bilgim yok lock hakkında
Sosyal ağlarda paylaş

Level 50 ye kadar affliction 50 den sonra demonology diyenler dogru diyor. Cunku level 50 de felguard geliyo demonology ye ve ondan aggro almaniz cok zor. Cok fazla threat olusturuyo ve cok fazla damage veriyo. Sende health funnel talent in da oldugu icin cok rahat heal edebiliyosun hayvani. Yani iki kisilik bir party gibi oluyosun asagi yukari. Ve aslinda cok fazla damage da yapiyor. Sen sadece life drain life tap ve health funnel la cok hizli mob kesip grind yapabilirsin. Ayrica senin resistance larini ve spell damageini arttiriyo diger talentlara gore cok fazla ve aldigin fiziksel hasari %20 sini o aliyo ki bu onun icin hicbisey.

Diger talentlarin level icin kotulugu aggro sende olur her zaman. Yada cok cok bekleyip buyu atman lazim voidwalker kullanirken falan. Destruction benim favori talent tree m ama tbc ve patchlerden sonra acikcasi demonology daha guclu gorunuyo. Bana her ne kadar uymasada demonology gittim ve pvp de de felguard kullaniyorum.

Genel olarak level 70 , 5man instancelarinda felguard cok iyi offtank olabiliyo. Yani ov ov bitmez bu heyvan.

Dun affliction denedim ve nefret ettim cok kotu. Dot dot dot .. Hic bir sekilde crowd control yok. 40 sn de bi aoe fear var ama o da arena icin cok kullanisli degil. Herkesin trinketleri cleansi ve will of forsaken i varken.

Level 50 den sonra 70 e kadar demonology , 70 de de ya destruction ya da demonology tavsiye ederim.

[ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 15:19 tarihinde, Bleeding tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

editleyemiyoruz. neyse aff build de vw nin amaci zaten hit almadan dotlari atmak. daha dogrusu rahat bi sekilde dotlamak. drain life cosuyor hem guzel cekiyor hemde bonus efekti var. dotlar bitip draine gectigimde mob bana yoneliyordu ama cogu zaman daha dokunamadan hayatin gercekleri ile yuzlesiyordu eheh. cc yok ama vw de bi de aoe taunt var ise yarar. rahat bi sekilde hepsine dot atabilecek kadar sure kazandiriyor. zaten 3 tane siphon life dan gelen hp yetiyo. at dotlari otur aralarina, gene de hp gitmiyor. cok yayiyor dmgi ama kesintisiz gidiyorsun iste. %90 hp & mana altina hic dusmedigim oluyordu saatlerce.

sagolsun blizz outlands elitelerinin neredeyse tamami fear a felan immune. tum questleri yaptim, sanirim 3 tanesi immune degildi (immune olanlar baska classlarin fear'ine immune degildi bu arada). demog build kadar digerleri ile hic bi sekilde kolay olmaz. zaten talent sayesinde guzel hp transfer ediyorsun felguard a. zaten bir sure alistiktan sonra birinin bi daha demog dan zorunlu olmadikca vazgecebilecegini dusunmuyorum. su an karazhan olmasa saniye durmam gecerim gene.

bide talent degisikligi oldu en son. +dmg yerine +crit veriyor pete ve lock a. felguardin costugu an olabilir bu. isvicreli bilimadamlarina sormak lazim.

@LastManStanding: tuhaf bi sekilde wow a isinamamistim baya once denedikten sonra. lakin daha sonra gm jason telefon acti "abi executus'da pvp de dengesizlik var. rica etsek o ustun yeteneklerin ile katkida bulunurmusun" diye. boylece classlar ile ugrasmadan direk ally nerf'lenmis oldu.

[ Mesaj 08 March 2007, Thursday - 20:57 tarihinde, druenler tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

konu yu tekrar hayata geçirim dedim :)

Warlock oynamak istiyorum bi tane 60 buldum ve başladım genelde herkez farklı bir talent soylemiş..

mage tartışmasına dönmüş gibi fire mi frost mu yoksa arcane ağırlıklımı :)

Ben son kararım 41 Dem / 10 aff zaten lock için pet daha onemli gibime geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası hem demo hemde aff spec LVLlamak için gayet guzel ve yeterli. Önce Demo spec ile lvllıyordum şimdi sıkılıp Aff spec oldum gene lvlıyorum yani değişen cok bişi yok :)
Birinde bi suru mob çekip dotluyorsun hepsini sonra koştur babam koştur bi anda bi surue xp digerinde 1-2 mob cek dotla bekle ölsünler sonra yeni mob :)
Sosyal ağlarda paylaş

Level 50 ye kadar Affliction olursun 50-70 arası SL lock sonra en sevdiğim,profosyonellerin seçimi des des des,
Şuda var yiğidi öldür hakkını yeme Felguard muhteşem öyle zamanlar olurki 6 mob bir anda saldırır hepsini sıraya dizersin,çok işime yaradı ama artık 70 de pek önemi kalmadı benim için,Affliction ol dotları yolla otur çay iç yada SL ol Felguardı yolla çay demle,biraz aksiyon lazım oda des tabiki daha combine davarınırsın bide critler tavanadadır,üç şekil lock arasında duelde çoğunlukla kesilen Affliction oluyor,diğer ikisinde maç ortada olur ama des lock daha avantajlıdır.
Bir kaç tiyo daha vereyim pvp serverıdna gank tehdidi herzaman vardır mage yada shadow priestin karşısına Felguard la pek çıkmayın sonra hüsran yaşayabilirsiniz casterların belalısı Felhunter ı kullanın..
Şuan Locku ençok tehdin eden rogidir sizi çok zorlar özellikle Cloak of Shadows skili çok abartı hem bütün dotları kaldırsın sonra 1 dakika cd olsun gerçi nerf gelecek yakında..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...