Jester Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 dumur oldum. nasıl tamir edebilirim kart gitmiş midir acaba? mavi kablonun girdiği yer komple çıkmış böle 3.5-4 cm uzunluğunda bişey. girmiyo da geri. help pls![hline]Infernal, The Avatar of Bodom paticik fycakh community felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARIZA Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 çöpe at tv kartını[hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Banada yanı şey olmuştu. İyi bir elektrikçi tekrar yapabilir ama ben yaptıramamıştım.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Ya Simdi Tam Anlamadim O soketler bazi kartlarda 2 parca oluyor biri kart uzerinde legimli olan parca digeride onun uzerine gecme olan anten girisini oturmasi icin konulan bir aparat seninkinde kart uzerine yapisik olan koptu sanirim? eger o degilse sadece bos metal bir halkaysa onu onun karsiligi iceride olan ufak bir uc var ona tekrar takabilirsin[hline]Birer çoban olacağız.Senin için, Tanrım, senin için. Gücümüzü senin elinden alıyoruz. Ayaklarımız emirlerini rüzgar gibi yerine getirsin. Akıtacağız sana doğru ruhlarla dolu olan nehirleri. The Boondock Saints(1999) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 3c uzunkugunda bi silindir ise o geriye giriyor ters takiyorsunudr veya radyo yerine takiyorsundur[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ya silindir geldi uzunluğu 3 cm falan evet ama koptu geldi gibi[hline]Infernal, The Avatar of Bodom paticik fycakh community felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 :) o da guzel ama evt tekrar takınca calısıyor du benim ki de elimde kalmıstı eger kırılırsa filan bilg. gidip ben istemistim adama zorla buldurmustum. [hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 [Bu mesaj Osiris_Quidam tarafından 10 September 2003 04:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 sanırım içerde bi + ya benzer çıkıntı var ortası boş, çıkan silindirin etrafında da + nın gireceği oyuklar var sanırım, çünkü geri sokmaya çalıştığımda girmiyor oraları mı oturtmak lazım acaba. tv kartı avermedia tvcapture 98. yardım eden olursa seviniriz.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 kopmamıştır endişelenme ittir yerine girer benim tv kartında da bazen kablo iyi girmişse çıkarırken sokette geliyordu.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 evt icine kaktır oluyor.[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 girmiyo içeri yarıya kadar giriyo eskiden baya bi göçüyodu[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 o zaman kasayı aç tv kartını çıkart sonra kartı tutup dikkatlice sok soketi.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 dediğini yaptım ve deliğin silindire küçük geldiğini farkettim ne yaparsınız benim yerimde olsanız?!?[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 demekki max soktuğun kadar giriyormuş tv kartı dandikmiş burdan tv kartı almak istiyenlere bu kartı almamaları duyurulur.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 anten şeysiyse o benimde çıkıyo sokuyorum geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 yaw abi sokamıyorum tv kartı aver ona da dandik diyosan yuh.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 up[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 up ya hiç mi aver i olup da bilen yok[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karate_Chop Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 huzhuah xayd3r nokta koydu, bence bi nleğim makinası edin kardı leğim manyağı yap[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 ulan allah cezanızı versin sok sok girer diyolar oha karttan kopmuş o parça kart sıçmış lehimlemeyi deniycez ama sanırım olmıcak[hline]Feel Nothing horacegoesskiing, 14 September 2003 19:52 tarihinde demiş ki: Azdım birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar