Jester Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 dumur oldum. nasıl tamir edebilirim kart gitmiş midir acaba? mavi kablonun girdiği yer komple çıkmış böle 3.5-4 cm uzunluğunda bişey. girmiyo da geri. help pls![hline]Infernal, The Avatar of Bodom paticik fycakh community felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!!
ARIZA Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 çöpe at tv kartını[hline]i'm ashamed, i was shamed
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Banada yanı şey olmuştu. İyi bir elektrikçi tekrar yapabilir ama ben yaptıramamıştım.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Prophecy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Ya Simdi Tam Anlamadim O soketler bazi kartlarda 2 parca oluyor biri kart uzerinde legimli olan parca digeride onun uzerine gecme olan anten girisini oturmasi icin konulan bir aparat seninkinde kart uzerine yapisik olan koptu sanirim? eger o degilse sadece bos metal bir halkaysa onu onun karsiligi iceride olan ufak bir uc var ona tekrar takabilirsin[hline]Birer çoban olacağız.Senin için, Tanrım, senin için. Gücümüzü senin elinden alıyoruz. Ayaklarımız emirlerini rüzgar gibi yerine getirsin. Akıtacağız sana doğru ruhlarla dolu olan nehirleri. The Boondock Saints(1999)
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 3c uzunkugunda bi silindir ise o geriye giriyor ters takiyorsunudr veya radyo yerine takiyorsundur[hline]
Jester Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ya silindir geldi uzunluğu 3 cm falan evet ama koptu geldi gibi[hline]Infernal, The Avatar of Bodom paticik fycakh community felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!!
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 :) o da guzel ama evt tekrar takınca calısıyor du benim ki de elimde kalmıstı eger kırılırsa filan bilg. gidip ben istemistim adama zorla buldurmustum. [hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 [Bu mesaj Osiris_Quidam tarafından 10 September 2003 04:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Jester Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 sanırım içerde bi + ya benzer çıkıntı var ortası boş, çıkan silindirin etrafında da + nın gireceği oyuklar var sanırım, çünkü geri sokmaya çalıştığımda girmiyor oraları mı oturtmak lazım acaba. tv kartı avermedia tvcapture 98. yardım eden olursa seviniriz.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!!
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 kopmamıştır endişelenme ittir yerine girer benim tv kartında da bazen kablo iyi girmişse çıkarırken sokette geliyordu.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 evt icine kaktır oluyor.[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681
Jester Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 girmiyo içeri yarıya kadar giriyo eskiden baya bi göçüyodu[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!!
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 o zaman kasayı aç tv kartını çıkart sonra kartı tutup dikkatlice sok soketi.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
Jester Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 dediğini yaptım ve deliğin silindire küçük geldiğini farkettim ne yaparsınız benim yerimde olsanız?!?[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!!
Xayder Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 demekki max soktuğun kadar giriyormuş tv kartı dandikmiş burdan tv kartı almak istiyenlere bu kartı almamaları duyurulur.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy |
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 anten şeysiyse o benimde çıkıyo sokuyorum geri
Jester Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 yaw abi sokamıyorum tv kartı aver ona da dandik diyosan yuh.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!!
Jester Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 up[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür.
Jester Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 up ya hiç mi aver i olup da bilen yok[hline]Infernal, The Avatar of Bodom Grim Fandango Turkish Fan Club felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır!! Grindcore hardcore'un alt türü diildir. Death metalin alt türüdür.
Karate_Chop Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 huzhuah xayd3r nokta koydu, bence bi nleğim makinası edin kardı leğim manyağı yap[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım
Jester Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 ulan allah cezanızı versin sok sok girer diyolar oha karttan kopmuş o parça kart sıçmış lehimlemeyi deniycez ama sanırım olmıcak[hline]Feel Nothing horacegoesskiing, 14 September 2003 19:52 tarihinde demiş ki: Azdım birden
Öne çıkan mesajlar