Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tv kartına giren kablo çıkarken soketini de yanında götürürse....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dumur oldum. nasıl tamir edebilirim kart gitmiş midir acaba?
mavi kablonun girdiği yer komple çıkmış böle 3.5-4 cm uzunluğunda bişey. girmiyo da geri. help pls![hline]Infernal, The Avatar of Bodom
paticik fycakh community
felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!!

Mesaj tarihi:
Ya Simdi Tam Anlamadim O soketler bazi kartlarda 2 parca oluyor biri kart uzerinde legimli olan parca digeride onun uzerine gecme olan anten girisini oturmasi icin konulan bir aparat seninkinde kart uzerine yapisik olan koptu sanirim?
eger o degilse sadece bos metal bir halkaysa onu onun karsiligi iceride olan ufak bir uc var ona tekrar takabilirsin[hline]Birer çoban olacağız.Senin için, Tanrım, senin için.
Gücümüzü senin elinden alıyoruz.
Ayaklarımız emirlerini rüzgar gibi yerine getirsin.
Akıtacağız sana doğru ruhlarla dolu olan nehirleri.

The Boondock Saints(1999)
Mesaj tarihi:
:) o da guzel ama evt tekrar takınca calısıyor du benim ki de elimde kalmıstı eger kırılırsa filan bilg. gidip ben istemistim adama zorla buldurmustum.

[hline]Exc/Hib
Sartre LvL 50 Eldritch
www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu.

[Bu mesaj Osiris_Quidam tarafından 10 September 2003 04:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sanırım içerde bi + ya benzer çıkıntı var ortası boş, çıkan silindirin etrafında da + nın gireceği oyuklar var sanırım, çünkü geri sokmaya çalıştığımda girmiyor oraları mı oturtmak lazım acaba.
tv kartı avermedia tvcapture 98.
yardım eden olursa seviniriz.[hline]Infernal, The Avatar of Bodom
Grim Fandango Turkish Fan Club
felsefe yapmaya calisan aptal kizlara hayir!!
Mesaj tarihi:
huzhuah xayd3r nokta koydu, bence bi nleğim makinası edin kardı leğim manyağı yap[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım
Mesaj tarihi:
ulan allah cezanızı versin
sok sok girer diyolar oha karttan kopmuş o parça kart sıçmış
lehimlemeyi deniycez ama sanırım olmıcak[hline]Feel Nothing
horacegoesskiing, 14 September 2003 19:52 tarihinde demiş ki:
Azdım birden
  • Yeni Oluştur...